NATURALSHOP

Campina, Romania Magazin Profil Feedback (810, 100%)

10,49 LEI 6 produse in stoc

×

Multumim!

Produsul a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.

Continua Cumparaturile Mergi la Casa

ULEIUL DE GARDENIE MACERAT/ ULEIUL DE AFINE MACERAT/ ULEIUL DE MACESE MACERAT/ ULEIUL DE MORCOV MACERAT

1.ULEIUL DE GARDENIE MACERAT 10 ML
Uleiul de gardenie pur se obtine din macerarea florilor de gardenie in uleiul de cocos pur.
Macerarea se face in trei perioade a cate 10 zile , de fiecare data adaugandu-se alte flori proaspete.
Rezultatul este un uleii cu tusa uscata bogat in acizi grasi esentiali, minerale, fitosteroli.
Este un hidratant si antioxidant de exeptie! Contine squalane ( cantitate destul de mare) si vitmaina E.
utilizari: crema antirid, regenerante, sampon si balsam de par
ten obosit, ridat, iritata,
par casant, subtire, fara suplete
Folosit in produsele pentru par pentru redarea supletei, stralucirei deosebite!
productie proprie/ 10 ml - sticluta cu picurator/ exp: 13.05.2014

2. ULEI DE AFINE MACERAT 30 ML
Afinele sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc sanatatii si frumusetii corporale, fiind folosite de secole in medicina si cosmetica.
Principalele beneficii ale afinelor sunt: grabesc vindecarea ranilor; au efecte antihemoragice, fiind utile inclusiv la menstruatie;au efecte antibacteriene si dezinfectante fiind foarte utile in infectii: infuzii cu afine pentru infectiile respiratorii, ceaiuri sau tincturi cu afine pentru bolile infectioase digestive si diareice, gargarele cu ceai sunt utile in infectii ale gatului, ceaiurile in preventia cariilor dentare etc.;reduc astfel liniile fine violacee de pe piele, cele mai deranjante fiind cele de la nivelul, ajuta la eliminarea matreti, utile impotriva ridurilor, celulitei, imbatranirii pielii ;ingrijirea unghiilor;reducerea porilor dilatati;tratamente anticelulitice;tratamente pentru acnee;

Uleiul de afine (produs din seminte de afine) este bogat in antioxidanti puternici; Omega-3 si Omega-6 si in acizi grasi, substante foarte bune in sanatatea parului. Asadar, daca aveti probleme mari ale scalpului, precum matreata, purit, eczeme si psoriazis puteti sa utilizati uleiul de afine.
In cele mai multe cazuri, parul are nevoie de vitamina E pentru stralucire. Veti putea obtine acest lucru, daca aplicati cateva picaturi de ulei de afine, imediat dupa, veti sampona.
Uleiul de afine este un important ingredient pentru pastratea tineretii. Folosindu-l zilnic, ridurile si liniile de expresie vor fi eliminate. Datorita prorietatilor sale antioxidante, uleiul actioneaza foarte bine si in cazul pielii uscate.
Daca tenul prezinta probleme acneice sau eczeme ori psoriazis aplicati foarte putin ulei (masand usor) pe aceste zone. De asemenea, este un ingredient indicat si in alte boli ale pielii.
In plus, pentru a mentine pielea fina adaugati in cada, cateva picaturi de ulei de afine.
dozaj 5-7% in creme, geluri de dus, sampoane,etc.

3. ULEIUL DE MACESE MACERAT 50 ML
Uleiul de macese este foarte bogat in acizi grasi (linoleic si linolenic). Acizii graşi au rolfoarte important în proceselede regenerare cutanata. Acestea sunt elemente cheie pentru a repara ţesuturile deteriorate. Uleiul de macese incetineste îmbătrânirea prematură a pielii. Utilizarea sa a furnizat rezultate excelente în tratarea arsurilor, cicatricilor, alte deteriorari ale pielii. S-a dovedit benefic in:
Reducerea ridurilor si semnelor de îmbătrânire prematură. De asemenea, previne efectele de uscare a soarelui, care pot provoca initial riduri fine sau "picioare de cioara" în jurul ochilor şi a gurii.
Atenueaza cicatricile şi îmbunătăţeşte culoarea ambelor tipuri de cicatrici: chirurgicale şi accidentale,reduce roşeaţa (hiperpigmentarea). De asemenea, se evită formarea cicatricei de tip cheloid şi vă ajută să faceţi mai puţin evidente urme lăsate de acnee sau alte condiţii de piele.
Uleiul de macese (Rosa Mosqueta) oferă rezultate excelente în tratamentul de piele, care a fost afectata de arsuri sau expusa la radioterapie. Uleiul de macese actioneaza asupra cicatricilor reducand hiperpigmentarea, niveland hipertrofia(cicatrici voluminoase).
Un alt ulei de masaj excelent pentru repararea daunelor provocate de expunerea la soare. El este foarte bun insa si pentru pielea cu cicatrici, in special pentru cicatricile provocate de acnee. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai scumpe uleiuri de masaj.

4. ULEIUL DE MORCOV MACERAT 50ML
Folosit in special de catre femeile din Africa de Nord pentru a-si pastra bronzul o perioada mai lunga de timp, uleiul de morcov a inceput sa fie din ce in ce mai des utilizat in cosmetice pentru a reda tonusul si stralucire pielii.
Morcovul este o leguma foarte bogata in provitamina A , in vitamina B si F, in calciu, magneziu, fier si alte minerale.
Aplicat in mod constant ajuta la obtinerea unui bronz uniform pastrand in accelasi timp pielea supla si sanatoasa dupa expunerea solara.
Mod de utilizare:
* dupa efectuarea unui gomaj sau dupa curatarea pielii , uleiul de morcov se aplica pe fata, gat si decolteu si se maseaza pana la absorbtia completa.
* se poate aplica pe pielea grasa deoarece ajuta la reechilibrarea acesteia si la inchiderea porilor dilatati sau pe pielea uscata deoarece ii reda vitalitatea si o hidrateaza
*pentru un bronz uniform si sanatos se poate aplica inainte de expunerea la soare pentru a feri pielea de razele ultraviolete sau dupa expunere ca o lotiune dupa soare deoarece regenereaza si reda elasticitate pielii.

Daca pana aici am vorbit despre uleiul de morcov trebuie sa stiti ca exista si ulei esential de morcov obtinut din seminte si care este folosit mai ales in aromoterapie. El este utilizat pentru a vindeca anumite afectiuni ca cistita, hipotensiunea,cuperoza sau in lupta impotriva vergeturilor.
In caz de arsuri se poate prepara un amestec din cateva picaturi de ulei esential de morcov, ulei esential de lavanda diluate in ulei vegetal de macadamia si se aplica de 2-3 ori pe zi pe locul afectat.
Utilizarea uleiului de morcovi in cosmetica:
- aplicat ca atare nediluat pe piele, sau ca ingredient in compozitii cosmetice;
- ca atare sau ca ingredient in uleiuri de bronzaj, 50-100%;
- ca ingredient in compozitii pentru pregatirea pielii la expunerea solara 50-70%;
- ca ingredient in creme si lotiuni cu aplicare dupa soare 20-50%;
- ca ingredient in creme pentru tenuri mature, terne 10-30%;
- in compozitii pentru prevenirea imbatranirii pielii 10-30%;
- ca ingredient in masti revitalizante si radiante pentru ten si gat;
- ca ingredient pentru ingrijirea decolteului si gatului 10-20%;
- in compozitii pentru revitalizarea oricarei zone cu pielea palida 20-30%;

VA ROG SA PRECIZATI TIPUL ULEIULUI
DACA AVETI NELAMURIRI NU EZITATI SA NE CONTACTATI

Informatii despre Livrare si Plata
Livrarea Produsului   ·   Modalitatea de Plata
Ai o intrebare despre acest produs?
Contacteaza Vanzatorul
Etichete
Baie si Frumusete, uleiuri, pt baie, pt par, pt masaj, naturalshop
Vezi cui ii mai place acest produs
4 admiratori
Adaugat pe 20.08.2012   ·   1425 vizualizari   ·   ID produs: 689295
catre cost impreuna cu alt produs
Campina 11 LEI 11 LEI
Alte Orase 11 LEI 11 LEI
Ramburs (la primirea coletului)
Prin Transfer Bancar