3 Comments

  1. super articolul! :D desi aflasem intre timp de toate cele mentionate de tine aici (dupa ore in sir de cautari pe net, lungit ochii prin magazinele de profil, propria experienta etc), e foarte bine ca acum le putem gasi intr-un singur loc. :D multumim, alina :*

    June 25, 2012
    Reply
  2. Foarte bun articolul! dar am si eu o problema. Am cumparat niste fimo, l-am desfacut, am lucrat ceva din el, l-am pus inapoi in pungutele lui si inca intr-o punguta (pt siguranta – am un baietel cam curios) si l-am pus la loc sigur. Aseara, simtindu-ma putin mai inspirata decat de obicei, le-am desfacut sa fac ceva si … surpriza! Erau bolovan de tari si oricat am incercat se zobeau foarte tare. Ati putea sa-mi spuneti care ar putea fi cauza? Multumesc mult!

    September 9, 2012
    Reply
  3. gemsgems said:

    Asta e ceea ce se intampla cu luturile polimerice pana la urma, oricat de bine ar fi pastrate. Cum lutul obisnuit se usuca in timp pentru ca se evapora apa din el, luturile polimerice se usuca pentru ca se evapora lichidul uleios care le face atat de usor de modelat.

    Pentru a face lutul polimeric moale din nou poti sa il amesteci fie cu FIMO Soft, fie cu FIMO Mix Quick, care e facut special pentru asta.

    Spor! :D

    September 9, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *