Atingeri matasoase

Matasea jucausa si matasea sofisticata, eleganta sunt cele doua aspecte ale materialului fin si delicat pe care ti le propun azi, indemnandu-te din nou sa cauti in rafturile minunatelor magazine de pe breslo. Uitasem sa iti mai spun ceva…matasea, alaturi de tinutele safari sunt “in” in acest an. Asadar, chiar si marile case de moda folosesc matasea ca accent definitoriu vestimentatiei propuse. Vei observa astfel in colectii fundite din matase, lenjerie “la vedere” din matase, ori rochii intregi vaporoase, evident, tot din matase.

Incep cu aspectul meu preferat…matasea jucausa…m-a inspirat cred vremea de primavara veritabila de afara si mirosul de verde. Matasea jucausa poate fi folosita  numai bine la accesorizat tinute la fel de optimiste si vesele. In concluzie, m-am gandit sa te invit la o plimbare in parc.

Anabelle, elfina

BohemianSin, gariana

GloryBox, miniart

byioanapopa

Si pentru ca stiu clar ca principalele atribute ale matasii sunt de departe eleganta sau aerul sofisticat, era imposibil sa nu iti propun si cateva accesorii si obiecte de vestimentatie pe care sa le poti purta la ocazii speciale.

bloomy.neighborhood, magiccraft

sognami, anamanole

mademoiselle.colette, kikilou

In incheiere, iti mai porpun ceva. O atingere matasoasa si pentru casa ta. Iata doua dintre cele mai frumoase exemple. Enjoy!

LALYART, Tilli.n

2 Comments

  1. Anabelle said:

    Multumesc frumos! :) Pretioasa si exotica matase, preferata mea.:)

    April 19, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *