Forever denim

Denimul a fost si va fi mereu la moda…si asta incepand mai ales cu anii ’70 cand a ajuns in atentia tuturor, in curentul hippie, la aproximativ un secol de la descoperirea tesaturii de catre Levi Strauss . Denim nu inseamna acum doar pantaloni, ci se poate regasi in absolut toate obiectele sau accesoriile vestimentare. Mai mult sunt sigura ca si tu ai cel putin un obiect denim acasa pe care il porti des si cu drag.

sursa

Ca de obicei, creatorii care posteaza  pe breslo nu se dezic. Cu siguranta, pe breslo, cel mai intalnit accesoriu realizat din denim  este geanta.  Propunerile sunt dintre cele mai variate. Gasesti genti elegante sau casual, chiar si genti care ne trimit cu gandul la curentul hippie, din demin in culoarea lui cea mai intalnita, dar si din denim cu imprimeu.

simonaboutique , cora

noemihm, happybags

kalistenna, suntoposeta

zazastudiodesign, lavinexclusive

E clar ca denimul inspira si este deopotriva la indemana creatorilor, dar si iubitorilor de handmade pentru versatilitatea sa. Se poate asorta cu orice.

cutia.cu.maimute; Aitch;

brandusa007 ; dailyfashion

Si daca denimul se poate asorta cu orice, regasit ca piesa vestimentara principala, atunci este sigur ca, de asemenea, poate completa orice tinuta, ca accesoriu. Pe breslo gasesti cercei, bratari, coliere, centuri si mai ales brose, toate realizate din denim. Iata cateva idei!

ucrina; bijuteriiwhatelse

maces ;  mara95

pixierust ; byioanapopa

Yrene; decoart

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *