Magazine noi pe Breslo – atelierulDianei

In acest atelier se pare ca personajele din visele si dorintele noastre iau forma. Degeaba va veti intreba cum, deoarece secretul il detine doar zana cea buna, Diana. Wow!

IMG_9126

Cine este persoana din spatele magazinului? Spune-ne cateva cuvinte despre tine.
Sunt Diana, mama, fiica , sora si sotie. Toate pasiunile mele ( pictura, design, cusut, tricotat) s-au unit si au dat nastere acestui magazin. Niciodata nu ma plictisesc, intotdeauna exista o multime de lucruri de facut.

breslo-2693816-product

Ce te inspira atunci cand creezi?
Insparatia mea e in ceea ce ma inconjoara. Daca afara e soare – apare un fluture, daca ninge – se naste cineva cu fular si caciula, de Pasti vine un iepuras, de Helloween – o vrajitoare, daca sunt trista – va fi alb-negru, daca viata e deosebit de frumoasa – va fi un curcubeu.

breslo-2739577-product
Care sunt materialele tale preferate si de ce?
Ador materialele care ma asculta. Am o relatie deosebita cu bumbacul, il iubesc pentru culorile lui, pentru senzatia ce mi-o da la atingerea lui, pentru plasticitatea sa in timpul lucrului. In pofida acestui fapt, in micul meu atelier gasesti si lana, si in, si lana pentru impaslire, si fimo, si flori artificiale, chiar si blana.

breslo-2665216-product
Cum ai caracteriza creatiile tale?
Creatiile mele trezesc emotii; sau cel putin as vrea sa fie. Unora sa le aminteasca de copilarie, altora sa le fure un zambet sau sa devina o amintire. Papusile mele sunt un pic cochete, delicate si cu un suflet maaaare mare.

breslo-2610078-product
Cum a inceput totul? Care este istoria ta personala in domeniul handmade?
Totul a inceput cum nu se poate mai banal. Navigand pe net am descoperit o minunata creatoare norvegiana Tone Finnanger cu faimoase jucarii Tilda; a fost dragoste de la prima vedere. Primii iepurasi i-am cusut pentru cele doua fete ale mele, si nu am putut sa ma opresc. Faptul ca am studiat la o scoala de pictura si o facultatea de textile m-a ajutat foarte mult.

breslo-2665189-product
Care sunt etapele procesului de creatie?
Prima etapa e schita, apoi urmeaza coaserea si umplerea corpului, apoi ceea ce iubesc eu cel mai mult- crearea costumului, detaliilor, coafurii.

breslo-3068689-product
Cum ai ajuns la numele magazinului/ brandului? Are o semificatie anume?
De mica am o prietena care m-a urmat fidel oriunde plecam eu – masina mea de cusut. De mica am visat sa am un atelier al meu , cu rochii, manechine, dantele, ate; asa ca nu a fost complicat sa-mi aleg un nume pentru magazin, atelierul meu, AtelierulDianei.

breslo-3052582-productCe planuri de viitor ai pentru magazinul tau?
Pe viitor as dori sa aduc ceva nou in magazin si sa bucur cumparatorii mei in continuare.

4 Comments

  1. ionelaangela said:

    Minunate creatiile tale!
    Imi amintesc cu drag de copilarie,felicitari pentru dibacie si talent!

    October 19, 2014
    Reply
  2. Arttime said:

    Draguteee!:) Felicitari si multa inspiratie in continuare!

    October 20, 2014
    Reply
  3. Sunt absolut minunate ,felicitari si mult succes in continuare !

    October 20, 2014
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *