Magazine noi pe Breslo: Curcubeul din Tine

Publicat de pe 18.09.2010 in Magazine noi.

Curcubeul din Tine răspunde defapt la numele complet CurcubeuldinTineClujNapoca și este un colț colorat de pe Breslo cu multe-multe obiecte din lut polimeric.

colier handmade curcubeul din tine pe breslo

In spatele magazinului sunt doi oameni veseli și pasionați de frumos. Bogdan se ocupă in primul rând de poze și de imaginea magazinului, in timp ce prietena lui pune accentul pe partea creativa a Curcubelui.

Inspirația le vine de la tot felul de idei ghidușe pe care le au, fără să existe o sursa principală. Fiecare creație in parte se conturează singură, așteptând parcă să fie pusă in practica de cei doi.

colier chitara handmade curcubeul din tine pe breslo brosa bob marley handmade curcubeul din tine pe breslo

După cum se poate vedea lesne in magazin, materialul preferat al Curcubeului este lutul polimeric, “pentru că e prietenos, se modelează in ce forma vrea creatorul și se poate îmbina cu  foarte multe materiale”. Cei doi mai lucrează cu piele sau scorțișoară (hehe), deoarece amintesc de frumusețea naturii. Produsele proprii preferate sunt însa cele care sintetizează conceptul de “timp”, adică accesoriile lucrate cu piese de ceas.

Curcubeul a început ca o joaca ce a devenit mai apoi pasiune, iar numele magazinului vrea să redea spiritul  și starea interioara a celor doi artizani. Fiindcă sunt veseli și colorați, au ajuns la noțiunea de curcubeu. Dar cum fiecare dintre noi poarta in el culoare și bucurie, au completat numele, și asa s-a născut Curcubeul din Tine.

inel ceas handmade curcubeul din tine pe breslo pandantiv motocicleta handmade curcubeul din tine pe breslo

Si acest nume este cât se poate de potrivit pentru magazinul lor de pe Breslo. După cum spuneam, Bogdan și prietena lui creează lucrușoare simpatice din lut polimeric. Nu doar câteva, Curcubeul dă pe dinafară de accesorii colorate și vesele: de la motive clasice cu fete zâmbărețe sau cireșe, până la lucruri ieșite din comun cum ar fi pandantivele rock in forma de motocicletă sau chitara. Foarte funky sunt și reproducerile unor personaje mari din muzică, cum ar fi Bob Marley sau chitaristul Slash. Si dacă, prin absurd, nu găsiți  ceea ce căutați, nu e nicio problema. Curcubeul iubește provocările așa că execută și accesorii la comanda. Cu condiția să fie vesele ;)

Viziteaza si Magazinul lui Cinnamoncloves

  Comentarii

  1. September 18th, 2010 deManacuPenelopa a scris

   Foarte dragute lucrari, vesele si tineresti, felicitari Curcubeului:)

  Adauga un comentariu

  Intra in cont sau Inregistreaza-te (dureaza mai putin de 20 de secunde) pentru a putea sa adaugi un comentariu.