Papusi

Joc si bucurie, veselie si culoare, imaginatie si farmec. Vis. Azi refuz sa ma gandesc la cotidian. M-am plictisit de rutina si nu pentru ca nu as avea suficiente de facut, ci pentru ca am nevoie de un motiv sa zambesc in coltul gurii. De aceea sper sa primiti cu bucurie invitatia mea inapoi spre copilarie J

Rascolind prin magazinele breslo, mi-am adus aminte de Marin si Marina, cei doi frati din material textil, botezati de mine asa, pe cand aveam vreo trei ani. Ii am si acum si inca miros a acasa. Pana prin clasele primare, i-am plimbat cu mine peste tot.

 Bemka

Din bumbac si cu interior de lana, cu par latos si numai bun de coafat de catre fetitele cochete, papusile din material textil au devenit cadouri inedite, acum, cand plasticul a cucerit iremediabil piata de jucarii.

ERDesignMagazine

katafolt

Simpatice si colorate, papusile din fetru inveselesc orice camera de copil.

HandmadeTherapy

TheCraftDesk

Exponente ale mandriei nationale, papusile in costum popular reprezinta cadouri minunate pentru prietenii din strainatate. Traditie si veselie.

miniart

Dacian-Moon

Influentele estice se resimt fara doar si poate in magazinele de pe breslo. Cine ar fi crezut ca aceste papusi pot fi realizate nu doar din lemn, ci si din material textil? Este clar ca imaginatia creatorilor de frumos nu are limite.

irinaindira

stephanie

 

2 Comments

  1. TheCraftDesk said:

    Multumesc frumos pentru includere in acest articol de poveste!

    August 16, 2011
    Reply
  2. ArcoIris said:

    Ce tari sunt…dragute foc:D Felicitari!

    September 6, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *