Please show me the way to the next………accesories store!

La ce te gandeai? E doar o parafrazare a unui vers al celor de la The Doors, nimic mai mult! Stiu ca “rock-ul e in cap nu in haine”, cum spune un prieten drag de al meu, dar fara doar si poate cei care indragesc  genul muzical au si un “dress code” aparte.

shopstyle

Influentele in vestimentatie sunt oricum multiple, dar de fiecare data este musai sa vorbim despre culoarea neagra, amprenta clara a genului. Poti purta in egala masura bocanci foarte masivi cu catarame sau sandale cu platforma, poti purta tricouri lalaii, multa piele sau corsete cu dantela. De aceea, accesoriile urmeaza si ele subgenurile rockului, iar in magazinele de pe breslo gasim de toate.  De exemplu, pentru iubitorii de punk, iata o insigna de la Geo.

Geo

Un tutu cu trena de la marylisa se poate asorta cu un tricou colorat, cu pachesti, papionul-brosa byioanapopa si bocanci, intr-o combinatie vestimentara care va atrage cu siguranta privirile.

marylisa , byioanapopa

Simbolurile rock sunt si ele prezente in accesoriile din magazinele breslo. Iata o pereche de cercei cu motociclete de la stephanie si un tricou rock de la handMADEina.

stepahnie , handMADEina

Este clar ca dintr-un articol in care se vorbeste despre accesoriile care pot complementa o tinuta rock nu puteau sa lipseasca accentele de piele, cu sau fara catarame si tinte. Iata o geanta minunata de la D.B.store si o bratara cu la fel de multa atitudine de la simsim.

D.B.store , simsim

De asemenea,  iti propun cateva accente gotice: o vesta gothica de la crissstinaa,  o geanta din catifea raiata neagra cu inflexiuni rosii si dantela de la byioanapopa si un chocker-jabou de la Sophie.

crissstinaa , byioanapopa , Sophie

In final, iti dau cateva sugestii pentru camera ta: doua tablouri foarte diferite, dar fiecare dintre ele deosebit in felul sau realizate de GabitzaART si briliant dar si un suport de lumanari de la Artisan.

GabitzaART, Artisan, briliant

Enjoy!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *