14 Comments

  1. anitabdesign said:

    Ca deobicei articol foarte bine documentat, interesante alegeri. Dar se vede ca acest stil este favoritul tau:) Spor in continuare!

    July 19, 2012
    Reply
  2. ladybeads said:

    Numarul 6 par chiar comozi si purtabili, o provocare ar fi nr 1 si nr 9. Daca ar aparea zana pantofilor cred ca as alege nr 1,fara ezitare!
    Un articol genial! Felicitari, l-am citit de cateva ori si cred ca voi repeta lectura caci textul este informativ si proaspat iar pozele sunt spectaculoase si perfect alese pentru a sustine ideea povestitorului. Caci, sincera sa fiu pare mai mult o poveste incantatoare decat un articol despre istoria modei .
    Multumesc pentru includerea articolelor mele in aceasta fastuoasa prezentare baroc!

    July 19, 2012
    Reply
  3. blanitza said:

    Draga mea Lavinia, FELICITARI din toata inima pentru asa stunning trecere-n revista a barocului, ce devine rococo francez, cu bataie lunga pana-n zilele noastre, binecuvantati fie ei toti, pana la unul, care-au pictat, sculptat, creat si dezvoltat aceasta nemaipomenita perioada, bogata-n simbol, culoare si forma, si de-o eleganta DE NEEGALAT, parerea mea.
    Articolul tau este de-o maaare acuratete si documentare, asa cum ne-ai obisnuit, si-ti multumesc din suflet ca ne aduci in fata ochilor intr-o forma literara punctata vizual prin fotografie, tot ce tine de tendintele artistice ale lumii contenmporane, complicata, fragila si-atat de insetata de frumos, chiar fara s-o stie… Iti multumesc infinit si pentru selectarea creatiei mele printre toate aceste minunatii baroce tarzii, este o onoare si-un moment absolut de exceptie pentru mine!!! Ma bucur grozav ca ai adus in discutie Casa Dolce, si ne-ai spus lucruri despre ei, eu nu stiam mare lucru, studiind si urmarind in ultimul timp aspecte legate de linia modei contemporane, in momentul cand am intalnit colectia lor 2012, am spus – destul, nu mai imi trebuie sa vad nimic altceva, I’m yours!!! Cam atat mi-a fost de-ajuns, sa ma declar fan Dolce forever…
    Multumesc inca o data pentru bucuria aceasta, este nepretuita!!!

    July 19, 2012
    Reply
  4. HARYO said:

    Draga … Elysee, permite-mi sa te numesc asa cum te cunosc, pentru ca asa mi-ai devenit draga, cu rodul creatiei tale pe care il pretuiesc, desi uneori mi se pare extravagant, si cu atat mai mult il admir! Cu toate detaliile pe care reusesti sa ni le impartasesti cu atata naturalete si voluptate, cu pasiunea si efervescenta unui artist in adevaratul sens al cuvantului. Simt nevoia sa multumesc acolo sus ca mai exista Oameni ca tine. Felicitari pentru acest articol, de fapt, pentru pasiunea ta netarmurita pentru arta!

    July 19, 2012
    Reply
  5. punctG said:

    Superb! Multumesc frumos pentru includerea umilei noastre cutiute intre atatea minunatii!

    July 20, 2012
    Reply
  6. Ipipura said:

    felicitari!! Barocul, alaturi de Renastere e favoritul meu. minunata surpriza:)
    eu nu sunt un fan DG si de aceasta colectie prezentata de tine nu stiam, m-a surprins:) frumoase tinute:)
    multumesc frumos pentru ilustratie:)

    July 20, 2012
    Reply
  7. AHAHITA said:

    Superb articol! Foarte documentat si foarte interesant! Multumesc pentru alegerea bijuteriei mele in contextul acestei frumoase ” povesti”!
    Succes in continuare!

    July 20, 2012
    Reply
  8. GabyS said:

    Felicitari, Lavinia! Am savurat fiecare idee si fiecare fotografie cu nesat!

    July 20, 2012
    Reply
  9. ucrina said:

    Unul dintre cele mai ineresante articole citite de mine pe breslo, nota 10 pentru idee, continut si poze.
    Cat despre colectia de papuci, preferatii mei sunt nr.7, de fapt ei au fost cei care m-au determinat sa deschid articolul.
    Super, felicitari!!!!!!!

    July 20, 2012
    Reply
  10. Elyseeart said:

    Si eu ma bucur ca articolul a avut un asa mare efect asupra voastra! Pupici “baroci” tuturor!

    July 21, 2012
    Reply
  11. afterforever said:

    Foarte, foarte BUN articolul, documentare de nota zece iar ”condeiul”….se stie:))

    July 21, 2012
    Reply
  12. nagual said:

    Deosebit de frumos si documentat articolul, cu trimiteri si treceri in revista dintre cele mai interesante; o incantare, felicitari!!!
    Si multumesc : )

    July 21, 2012
    Reply
  13. Foarte interesant si foarte bine conceput si scris! L-am citit de 2 ori si cred ca voi mai reveni, ca sa savurez imaginile alese(se simte si pasiunea autoarei pentru acea perioada). Bravo, mai astept articole de o asemenea tinuta!(Si eu as alege perechea de pantofi nr.4)

    July 22, 2012
    Reply
  14. DemoazeleArt said:

    Un articol deosebit cu un aer aparte. foarte bine documentat si barocul se numara si printre preferatele mele :) Multumesc mult. we placut tuturor va doresc ;)

    July 27, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *