Sa nu uitam nicicand sa iubim TRANDAFIRII

Articolul de astazi este pentru domni! Asa de inspiratie.  Oricand este un prilej potrivit de a-i oferi iubitei, sotiei, prietenei un trandafir sau mai multi. Artizanii de pe breslo sfideaza natura si propun trandafiri care nu se ofilesc!

irinarosca, incrafts

Apollonia, ilupusavei

FIMARC, Ilinca08

Renastere, iubire si solidaritate. Toate trei reprezinta cele mai importante simboluri pe care le intruchipeaza trandafirul. Mai mult decat atat, trandafirul era considerat floarea zeitei Afrodita, despre care cu totii stim ca intruchipeaza dragostea si frumusetea. Asociat insa si cu moartea, in Roma antica,  petalele de trandafir erau presarate pe morminte in semn de ofranda, dar si regenerare.

byioanapopa, florence

hiramayashakia, floricele.de.lumina

JollyBijoux, elooka

Legendele despre trandafiri sunt numeroase. Toate au in comun insa legaturi cu zei si simboluri legate de iubire, frumusete, pasiune, dar si dualitate. Se spune ca frumoasa floare s-a nascut dintr-un suras al lui Cupidon. De asemenea, se prea poate sa fi aparut din spuma marii odata cu zeita Afrodita, in timp ce o legenda romaneasca spune ca Dumnezeu a creat floarea, iar diavolul, spinii. Oricum ar fi, va las sa va bucurati in continuare de floarea care reprezinta una dintre cele mai suculente surse de inspiratie pentru noi toti.

Enjoy!

RalucaElvenDesign, BohemianSin

Letitiabijuterii, gystefania

enchantedbeads, carmentobias

5 Comments

  1. LadyA said:

    superbe toate produsele alese:)

    May 10, 2011
    Reply
  2. irinarosca said:

    wow…multumesc ca m-ai ales si pe mine ca “argument” al frumoasei tale expuneri! ma simt onorata! :)

    May 10, 2011
    Reply
  3. byioanapopa said:

    Imi place la nebunie sa caut prin rafturile magazinelor breslo! Sunt atat de multe lucrusoare dragute!!! Ma bucur din suflet ca va place selectia facuta:)

    May 10, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *