Ultima libelula - colier unicat

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Libelula tremura in ultimii stropi de lumina, simtind parca in virful aripilor delicate atingerea rece, intunecata a iernii. Dar acum, pentru acest singur moment, unic si mai pretios decat toate, toata stralucirea, toata vara si bucuria lumii sunt ale ei.

Am pornit acest colier de la un superb cabochon oval de labradorit. Ma fascineaza labradoritul, pentru ca sub aparenta sa intunecata, aproape cenusie, apar la atingerea luminii mereu noi straluciri de verde si de albastru, ca dezvaluite din adancul unui lac.
Pentru a contrasta cu intunericul sau, am imbracat cabochonul intr-o tesatura de margelute Toho argintii metalice, decorindu-l de jur-imprejur cu o dantela de margele si perle de cultura albe. Ceea ce ii ofera insa unicitate este mica libelula tesuta din margele aterizata pe suprafata sa.
Partea de sus a colierului este realizata dintr-o dantela delicata de margele in nuante de curcubeu, cristal, argint, si albastru metalic, cu cateva perle albe si rondele tot de labradorit adaugate printre ele. Colierul se termina in spate cu o portiune de dantela mai ingusta realizata din perle gri.
Diametrul colierului este de aproximativ 46 cm, iar pandantivul are lungimea de 6,5 cm (cu tot cu dantela care-l inconjoara).


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: labradorit, perle, superduo, toho

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019