Ma gasesti si pe Facebook, afla de noutati si oferte in timp :)
http://www.facebook.com/mandibohandmade
***
IMPORTANT: Te rog sa citesti politica magazinului inainte de a comanda. Multumesc.
 • Plata

  *****************ATENTIE!!!!*********************

  IMPORTANT:
  Datorita a mai multor colete neridicate și a costurilor suplimentare dinainte si dupa sarbatori, preiau comenzi PLATITE IN AVANS prin transfer bancar (Raiffeisen), sau in sistem RAMBURS NUMAI de la cei care au feedback pozitiv. Daca comanzi, trebuie sa fi de acord cu aceasta conditie. (Livrarea pentru comenzile platite in avans este de 12 Ron pana la 149 ron, 10 ron pentru comenzile de peste 150 ron.)

  * DUPA CE ATI TRIMIS COMANDA, VA ROG SA-MI RASPUNDETI LA MAIL-UL DE CONFIRMARE, ca sa mentionati modalitatea de plata aleasa.

  **COMENZILE CARE NU SUNT CONFIRMATE IN TERMEN DE 3 ZILE, VOR FI ANULATE.

  Datele mele bancare sunt:
  Banca Raiffeisen, titular: Mados Andrea-Anna, Cont IBAN: RO89RZBR0000060009752238, filiala Salonta.

  Paypal: [email protected]

  MULTUMESC PENTRU ALEGERE.
 • Livrare

  1. Colet postal prin Posta Romana.

  2. Livrare cu FAN COURIER

  Daca alegeti aceasta modalitate, plata se face numai prin transfer bancar, iar costul livrarii este de 20 Ron. Gratuitatea pentru livrarea cu curier se aplica numai pentru comenzi mai mari de 300 Ron.
  Pentru livrarea prin curier rapid, percepem urmatoarele taxe de transport:
  - pentru comenzi intre 25 RON si 150 RON - 20 RON
  - pentru comenzi intre 150 RON si 300 RON - 10 RON
  - pentru comenzi peste 300 RON - GRATUIT

  *Exceptie: localitatile care nu sunt in aria de acoperire a firmei de curierat, caz in care sunt nevoita sa aplic taxe suplimentare pentru transport.
  Lista completa a localitatilor deservite de firma de curierat se afla aici: www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2012/03/locatiiFAN-complet.pdf
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 100 LEI 6 LEI
  100 - 180 LEI 5 LEI
  180 - ∞ LEI 0 LEI
  0 - 100 LEI 6 LEI
  100 - 200 LEI 4 LEI
  200 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 149 LEI 12 LEI
  149 - ∞ LEI 10 LEI
  0 - 200 LEI 12 LEI
  200 - ∞ LEI 6 LEI
  PayPal 0 - ∞ LEI 8 LEI
  Ridicare Personala Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  TAXA PENTRU LIVRARE CU CURIER Transfer Bancar 0 - 180 LEI 25 LEI
  180 - ∞ LEI 20 LEI
  Plata la livrare 0 - 180 LEI 35 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Imi dau toata silinta ca produsele mele sa ajunga nedeteriorate la destinatie, de asemenea incerc sa imi prezint produsele cat mai clar posibil prin intermediul fotografiilor. Acestea, fiind handmade, chiar daca le reproduc intr-o serie limitata, pot avea mici imperfectiuni, sau diferente fata de poza produsului, dar acesta este frumusetea handmadeului, fiecare produs fiind unic in felul lui.

  Accept returul produsului in maxim 10 zile dupa primirea coletului. Inainte de returnare va rog sa ma contactati ori prin mesageria Breslo, ori telefonic. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, daca sunt deteriorari, va rog sa le faceti si o fotografie, si acest produs va fi schimbat. Daca produsul nu se poate schimba, returnarea pretului se va face in 5 zile lucratoare de la primirea coletului.

  Costul livrarii este suportat de client in fiecare caz.

  Pentru furnituri nu se accepta retururi.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Andici. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  In cazul in care apar probleme sau neintelegeri, sunt deschisa sa le discutam si sa gasim o solutie sa le remediem. Va rog sa tineti cont de faptul ca pot aparea eventuale diferente de culoare datorate de setarile monitorului.


  COMENZILE CARE NU SUNT CONFIRMATE IN TERMEN DE 3-4 ZILE, VOR FI ANULATE.
 • Informatii Vanzator

 • Andici a deschis magazinul Breslo pe 17.09.2008.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 24.10.2016
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?