Bijuteriile și celelalte accesorii sunt meșteșugite, cu mult drag, într-un atelier din Timișoara. Creăm bijuterii cu flori naturale presate, scoici și alte elemente naturale, precum și cu piese de ceas. Culegem flori, multe, multe, apoi le punem la presat. Mai culegem frunze, scoici (când ajungem la mare) și ce mai credem că putem folosi în bijuterii. Achiziționăm ceasuri pe care le desfacem cu niște surubelnițe mici de tot, iar piesele le așezăm frumos, în cutiuțe, pe categorii. Vopsim fiecare suport metalic. Folosim, după caz, elemente naturales au piese de ceas, pe care le așezăm cu penseta și le aranjăm în suportul metalic cu scobitori și alte obiecte mici, pentru precizie. Peste, turnăm, cu mare atenție, rășină. Povestea realizării bijuteriilor e mai lungă și mai frumoasă, asta e doar o prezetentare scurtă, pentru a vă face o idee despre ce înseamnă să creezi un asemenea obiect.
Sperăm să prindeți drag de ele.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 7 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 14 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Realizarea unei comenzi durează între 3-5 zile lucrătoare. Dacă produsul este pe stoc, poate fi trimis a doua zi după confirmarea comenzii.
  Transportul se poate face prin Posta Romana sau firma de curierat.

  Prin Poșta Română trimitem comenzi de la 100 lei în sus, doar cu plata în cont. Prin Poșa Română nu trimitem cu ramburs (plata la livrare).
  Prin Poșta Română, taxele de transport sunt: cu plata în avans (transfer bancar) 7 lei.
  Dacă se trimite prin poștă, la comenzi de peste 250 lei, transportul este gratuit.

  Prin curier, taxele sunt: cu plata în avans (transfer bancar) 14 lei, cu plata la livrare (ramburs) 18 lei
  Dacă se trimite prin curier și va aflați în aria de acoperire a firmei de curierat, la comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit. Dacă nu vă aflați în aria de acoperire, vă sunăm și vă comunicăm costul suplimentar. Am ales, însă, un curier care are o arie de acoperire foarte mare.

  Dacă sunteți din Timișoara, putem stabili un loc în care să ne întâlnim, pentru a evita costurile de transport.
 • Rambursari si Schimburi

  Perioada de garanție pentru produsele Artipic este de 90 de zile.
  Returul produselor se face potrivit OUG nr. 34/2014, cu completările şi modificările ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanţă.
  1. Puteţi returna produsele în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoiţi să daţi vreo explicaţie. În această situaţie, noi vă vom returna contravaloarea comenzii, însă nu şi costul transportului. Transportul îl veţi suporta dvs (atât dus, cât şi întors). Produsul nu trebuie să conţină urme de uzură, să nu fie deteriorat şi trebuie să aibă ambalajul original, plus factura. Banii vă vor fi returnaţi în termen de 10 zile calendaristice, din momentul în care primim coletul.
  2. Produsul poate fi returnat dacă prezintă defecte de manoperă, fără a avea urme de uzură sau a fi deteriorat, în ambalajul original. În acest caz, noi vă vom returna contravaloarea acestuia, în termen de 10 zile calendaristice din momentul în care am primit coletul. Costul transportului va fi acoperit de noi (şi transportul coletului către dumneavoastră şi dinspre dumneavoastră spre noi). Daca doriţi, puteţi solicita un alt produs. În această situație, ne puteți contacta, să stabilim ce anume doriți. Dacă produsul nu este trimis înapoi în aceeaşi stare în care a fost primit (prezintă urme de uzură, e deteriorat, nu mai are ambalajul original şi/sau factura), nu vom returna contravaloarea comenzii.
  Adresa la care puteti trimite coletul este: SC ARTIPIC ART BOX SRL, Bv. Corneliu Coposu, nr. 24, bl. P2, sc. B, ap. 31, cod 300115, Timişoara, jud. Timiş
  Pentru a va achita contravaloarea produselor, vă rugăm să ne transmiteţi, numărul comenzii, banca, codul IBAN şi titularul contului în care să vă virăm banii.

  Creăm cu mare drag fiecare bijuterie Artipic și ne dorim ca fiecare client să fie mulțumit. Dacă, dintr-un motiv sau altul, nu se întâmplă acest lucru și aveţi orice fel de nelămuriri/probleme/nemulţumiri, vă rugăm să ne contactaţi. Vom face tot posibilul să rezolvăm pe cale amiabilă orice fel de problemă. Ne puteţi trimite un e-mail la adresa [email protected] sau ne puteţi suna la numărul de telefon 0799 933 505.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  În special la bijuteriile din aliaje de metale comune, evitati contactul cu aburi, apă/parfum sau alte lichide, deoarece metalul se poate deteriora. Clorul din apă sau diverși compuși chimici din parfum/spray etc. pot interacționa cu metalul, ceea ce duce la apariția unor pete. Totodată, în contact prelungit cu transpirația, culoarea metalelor se poate deteriora.
  Păstrați bijuteriile într-un mediu cât mai uscat, atât pentru ca metalul să rămână în stare bună, cât și pentru a se păstra claritatea rășinei. Rășina, expusă un timp mai îndelungat într-un mediu umed sau în lumina direct a soarelui, poate suferi în timp deteriorări: pete mai mult sau mai puțin sesizabile la suprafața acesteia.
  Dați jos bijuteriile în timpul nopții, pentru a nu se rupe (spre exemplu, cerceii, care au tortițe mai subtiri și delicate).
  Păstrați fiecare bijuterie separat, pentru a nu se agăța/rupe între ele și a nu se zgâria suprafața rășinei.
  În cazul bijuteriilor reglabile (inele și brățări), vă recomandăm să le fixați la o anumită dimensiune și să rămână așa. În cazul în care le reglați des, trebuie să luați în calcul faptul că platourile metalice sunt lipite de șinele metalice (părțile care intră pe mână sau pe deget, după caz) și, dacă sunt strânse și apoi desfăcute des, sunt șanse ca, în timp, lipitura să cedeze.
  Păstrați bijuteriile într-un mediu în care să ajungă cât mai rar lumina naturală directă.
 • Informatii Vanzator

  SC ARTIPIC ART BOX SRL
  CUI: 41014755/19.04.2019
  J35/1896/19.04.2019
  Sediu social: Bv. Corneliu Coposu, nr. 24, bl. P2, sc. B, ap. 31, cod 300115, Timisoara
  Telefon: 0799 933 505
 • Artipic a deschis magazinul Breslo pe 26.05.2020.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 03.06.2020