D.I.Y.? Indie culture? Spirit...boem?

Daca esti printre cei suficient de experimentali care sa nu guste doar retete fixe, te asteptam sa iti aratam decoratiuni, bijuterii, albume si sedinte foto, intr-o atmosfera diafana si romantica.

Lucram cu drag si te servim cu un concept original si creatii realizate in serie mica (de la unicat pana la max. 5 produse). Daca doresti personalizarea unui produs putem alege impreuna materialele.

Imagineaza-ti.
Sau lasa-ne pe noi...contemplam fara retineri.

0753.316.780 - Delia Simon
[email protected]
 • Plata

  Plata se poate realiza ramburs sau in avans (transfer bancar in cont ING, Paypal).
 • Livrare

  Curier - plata in avans prin transfer bancar sau Paypal - 15 lei;
  Curier - ramburs (plata la livrare) - 25 lei;

  Posta - plata in avans prin transfer bancar sau Paypal - 5 lei;
  Posta - plata ramburs 10 lei.


  Pentru livrari in Bucuresti, ne putem intalni si personal numai in zonele Piata Domenii si Victoriei, costul transportului fiind 0.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Plata la livrare 0 - 150 LEI 10 LEI
  150 - ∞ LEI 0 LEI
  Ridicare Personala Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 15 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 20 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Daca nu esti multumit de produs sau acesta nu corespunde descrierii se poate face restituire in cel mult 14 zile de la livrare, te rog contacteza-ma cat mai repede pentru detalii.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul AtelierBoem. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru fiecare comanda primita voi trimite mesaj pentru confirmare. Te rog confirma-mi comanda in maxim 3 zile pentru a nu fi anulata.

  Pentru cei cu feedback negativ voi fi nevoita sa solicit plata in avans.
 • Informatii Vanzator

 • AtelierBoem a deschis magazinul Breslo pe 22.11.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 08.01.2019
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?