• Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 9 LEI
  curier: de la 27 LEI
  Posta Romana - Post restant: 19 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare


  Pentru clientii vechi ai magazinului plata se poate face ramburs, la primirea coletului, prin sistemul ramburs al Postei Romane, sau prin transfer bancar, dupa preferinta.

  Pentru clientii ce au conturi nou create ( sau conturi vechi, dar fara feedback ), pentru cei cu feedback negativ sau neutru se va solicita plata in avans .
 • Rambursari si Schimburi

  Daca produsul nu vi se potriveste, accept si retururi in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului. Costurile transportului retur vor fi suportate de catre client!
  In momentul in care primesc coletul, cu obiectul in aceeasi stare in care a fost expediat/nepurtat/neuzat/etc., voi rambursa banii intr-un cont aratat de client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  In momentul in care plasati o comanda trimit un e-mail de confirmare! Daca comanda nu a fost confirmata in 72 de ore consider comanda anulata!
 • Informatii Vanzator

 • AuraHandmadeArt a deschis magazinul Breslo pe 02.05.2011.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 22.05.2016