Bine ai venit in magazinul meu!
Bijuteriile sunt facute cu drag de mine, dupa gustul meu. Ma inspir din natura, cu flori si frunze, culori si combinatii de culori care dau stralucire femeii care le poarta. Simtul detaliului imi tradeaza formatia mea de farmacist. Pot considera ca este o noua terapie a psihicului...
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare
  Transfer Bancar

  Livrarea se realizeaza prin Curier sau personal ( daca sunteti din Bucuresti)
  De preferat este transferul bancar al sumei reprezentand pretul comenzii si costurile de transport . Cand fac livrare directa in Bucuresti nu percep nicio taxa.
 • Rambursari si Schimburi

  Orice produs nedeteriorat sau nepurtat poate fi schimbat. Se poate si returna contravaloarea lui, costurile de transport suportandu-le cumparatorul.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul BeadCeuticals. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  Produsele sunt expuse la Pharma-plant , Bdul Ficusului nr 23, Bucuresti
 • BeadCeuticals a deschis magazinul Breslo pe 28.05.2017.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 29.03.2020