Bijuterii faurite cu drag in Romania.
Bizar Concept s-a indragostit de modul in care bijuteriile marcheaza momente importante si dureaza o viata. Fiecare piesa pe care o facem este realizata manual in Romania .
In timp ce adoram crearea unor modele boeme si unice care fac femeile sa se simta speciale, cea mai importanta forta din spatele activitatii noastre este pasiunea noastra pentru o productie durabila si etica.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Produsele se livreaza in termen de maxim 10 zile lucratoare
  Plata se face ramburs la curier , transfer bancar sau paypal.
 • Rambursari si Schimburi

  Perioada de garanție este de 30 zile de la data achiziției.
  Produsele vor fi schimbate numai dacă nu au fost purtate.
  Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit sau bijuteriile vor fi înlocuite în condițiile OG nr. 21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezen cauza unei asemenea deteriorări. În cazul înlocuirii produsului, nu se garantează livrarea aceluiași model, ci a unui produs similar având o valoare echivalentă.
  La noi e simplu sa returnezi !
  Bijuteriile personalizate, realizate exclusiv la comanda,sau personalizate, conform legislatiei in vigoare, nu pot fi returnate.
  Pentru toate celelalte bijuterii comandate, aveti urmatoarele optiuni de returnare:
  In decurs de 14 zile de la data achizitiei, puteti alege sa returnati bijuteria comandata, solicitand rambursarea sumei achitate, fara nicio obligatie de a va justifica decizia, conform OUG nr. 34/2014, si fara a fi nevoiti sa suportati vreun alt cost decat cel de returnare. In acest caz, produsul trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original si insotit decertificatul de garantie si de factura fiscala emise. Produsul nu trebuie sa fi fost purtat sau deteriorat in niciun fel!
  Cumparatorul va avea obligatia de a suporta cheltuielile de returnare catre Bizar Concept.
  In decurs de 3 zile de la data primirii coletului , puteti alege sa returnati produsul daca acesta prezinta defecte evidente sau nu corespunde standardelor de calitate.
  Pentru a demara procedura de returnare a produselor va rugam sa ne trimiteti in prealabil un email pe adresa [email protected] Adresa de retur este: Bucuresti, Sector 2 ,Strada Neagota, nr 40, Cod postal 023862.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul BizarConcept. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • BizarConcept a deschis magazinul Breslo pe 27.08.2017.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 17.05.2020