Bine ati venit in magazinul meu!
Aici veti gasi bijuterii lucrate manual, obiecte decorative, decoratiuni pentru brad, tablouri decorative si multe altele.
Comanda minima este de 30 lei, la care se adauga taxele postale.
Trimit doar pe teritoriul Romaniei.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 12 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Comenzile vor trebui confirmate in termen de 3 zile de la momentul plasarii lor, prin mesaj, in caz contrar vor fi anulate . Nu obisnuiesc sa sun pentru confirmare, va rog sa cititi mesajele pe Breslo si sa raspundeti la ele in timp util.

  In cazul produselor disponibile livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil, in general a doua zi dupa plasarea si confirmarea comenzii, cu exceptia zilelor de weekend.
  In cazul produselor pe baza de comanda, livrarea se va face in timpul specificat pentru produsul respectiv, sau daca, din anumite motive, acest termen nu va putea fi respectat, cumparatorul va fi informat si va putea decide daca doreste sa astepte putin mai mult sau sa renunte la comanda.

  In cazul in care va razganditi si nu mai doriti produsul comandat va rog sa ma anuntati in cel mai scurt timp, si in orice caz, INAINTE de livrarea comenzii.

  Am rugamintea sa nu comandati, daca nu sunteti sunteti siguri ca doriti produsul si ca il veti ridica de la posta .

  Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii, prin urmare ;
  1. Comenzile care nu sunt confirmate in 3 zile de la plasare vor fi anulate . In cazul produselor pe baza de comanda voi incepe sa le lucrez numai dupa confirmare .
  2. Comenzile de la persoane cu feedback negativ vor trebui sa fie achitate in avans, iar clientii fara feedback vor trebui sa achite in avans o parte din pretul produsului.
  3. Nu voi mai accepta comenzi de la persoane care nu au ridicat, anterior, unul sau mai multe colete trimise de mine, indiferent de motivul invocat .
  4. Voi.refuza comanda unei persoane al carei comportament mi se pare inadecvat sau jignitor, care consider ca nu imi respecta timpul si munca sau care refuza sa imi dea toate informatiile de care am nevoie pentru a-i realiza si livra produsul solicitat .
  Livrarea se face prin Posta Romana,in sistem ramburs (cu plata la livrare) sau cu plata in avans, in cont.
  Taxele postale de aprox.12 lei sunt suportate de catre cumparator, cu exceptia cazurilor in care produsul comandat beneficiaza de o promotie cu transport gratuit.
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.
  Produsele vor trebui returnate in aceeasi stare in care au fost primite, fara a fi deteriorate sau stricate si ambalate corespunzator pentru a nu se deteriora in timpul tansportului .
  Cheltuielile de retur intra in sarcina cumparatorului.
  Vanzatorul nu este responsabil pentru deteriorarea produselor in timpul transportului sau din cauza manevrarii neglijente a acestora de catre destinatar ( lovire, indoire, ciocnire, rupere, expunere la umezeala etc).

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Nu realizez produse avand ca model poze luate de pe internet, apartinand altor autori.

  Nu vand si nu lucrez flori ca materie prima pentru alte persoane. Tot ceea ce lucrez este destinat exclusiv proiectelor personale .

  Vand sau refac la cerere, daca acest lucru este posibil, doar produsele existente in magazinul meu, dar va rog sa tineti cont de faptul ca un produs refacut nu va fi niciodata 100% identic cu produsul original, fiind lucrate manual. Asta nu inseamna ca va fi mai putin frumos, doar ca este posibil sa aiba mici diferente care ii vor da unicitate.
  In functie de setarile monitorului dvs. culorile pot fi putin diferite fata de realitate .

  Va rog sa cititi cu atentie descrierea si dimensiunile produselor, inainte de a plasa comanda . Ma puteti anunta prin mesageria Breslo daca doriti modifcarea dimensiunilor produselor comandate, fata de cele din descriere Ex: alta lungime pentru coliere, bratari, etc.
 • Informatii Vanzator

 • Bluebell.Bluebell a deschis magazinul Breslo pe 09.10.2016.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.05.2021