FACEBOOK: www.facebook.com/thebohemianflow

Bine ati venit in micul nostru boutique boem unde gasiti pe rafturi accesorii originale pentru iubitorii de cafea si ceai!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  CURIER RAPID: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar

  Livrarea se face prin curierat rapid.

  Facem livrare si in alte tari . Daca va intereseaza sa comandati trimiteti un mail si va specificam costul de trimitere.
  Plata se face initial prin transfer bancar.
 • Rambursari si Schimburi

  Pentru a nu avea probleme ulterior va rugam sa va uitati bine la produse inainte de a le comanda si intrebati-ne tot ce va intereseaza in legatura cu produsele respective- va raspundem cu cea mai mare placere si va oferim chiar informatii aditionale celor trecute la produsele respective. Consideram ca daca comandati - ati luat la cunostiinta informatiile din polititca magazinului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul BohemianFlow. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru produsele facute la comanda se plateste avans de 50%.
 • Informatii Vanzator

 • BohemianFlow a deschis magazinul Breslo pe 07.06.2009.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 14.10.2015