Bine ați venit in magazinul meu!
Comanda minima de 50 lei fara transport pentru plata cu RAMBURS
Fără comandă minimă la plata prin Transfer bancar.
Livrarea se face doar in aria de acoperire a curierului, kilometri extra vor fi achitați suplimentar daca vă doriți comandă, veți fi anunțați ulterior.
NU faceti comanda daca aveti kilometri extra și nu doriți să achitați diferența.
Va recomandam plata prin transfer bancar, neavând comandă minimă.
Dacă optați pentru plata prin transfer bancar, toate datele necesare plați for fi transmise după confirmarea comenzi de către noi printr-un mesaj pe care îl puteți vedea când intrați în contul dumneavoastră breslo la inbox si comanda va fi trimisă dupa intrarea banilor in cont.
Vă mulțumim si spor la cumpăraturi.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  - Curier Rapid - COMANDA MINIMA 50 LEI
  - 25 lei la cumpărături de pana la 200 lei
  - 20 lei la cumpărături intre 200 -400lei
  - 15 lei la cumparaturi intre 400 - 600 lei
  - 10 lei la cumparaturi intre 600 - 800 lei
  -GRATUIT la cumparaturi peste 800 lei
  - Transfer bancar - Fără comandă minimă
  - 20 lei la cumpărături pana la 50 lei
  - 17 lei la cumparaturi intre 50 - 100 lei
  - 15 lei la cumparaturi intre 100 - 200 lei
  -10 lei la cumparaturi intre 200 - 400 lei
  - GRATUIT la cumpărături peste 400 lei.
  -Ridicare personala - Gratuită - doar transfer bancar
  -Ridicarea personala se face doar in București, după intrarea banilor în cont din - Prelungirea Ghencea/Valea Oltului sector 6
  ( Valea Oltului )
  - Auto Cobalcescu service auto
  Plata se poate face in sistem Ramburs (comandă minimă 50 lei fără transport) /Transfer bancara (fără comandă minimă)
 • Rambursari si Schimburi

  Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda si personalizate la cererea clientului.
  Daca nu sunteti multumit/multumita de produsul achitionat il puteti returna in termen de 20 zile de la primirea coletului, returnarea produselor se face telefonic pentru a se face comandă la curier de ridicarea a coletului si veți achita valoarea transportului când se ridică coletul de către curier de la dumneavoastră.
  Returnarea banilor pentru produsele returnate se face in cont bancar( valoarea produsului ) dupa primirea coletului retur.
  RETURURILE NU SE TRIMIT CU RAMBURS.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Boutique.handmade.by.Cryna. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru comenzi personalizate nu ezitati sa ma contactati telefonic, WhatsApp sau Facebook :
  telefon : 0769693026
  https://www.facebook.com/BoutiqueHandmadebyCryna/
 • Informatii Vanzator

 • Boutique.handmade.by.Cryna a deschis magazinul Breslo pe 29.04.2016.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 18.10.2021