Lovingly handmade.
Credem ca doar urmandu-ne visele, pasiunile si facand ceea ce ne place putem fi cu adevarat fericiti.
Boutique du bonheur inseamna, mai presus de orice, pasiune si bucuria de a crea si darui.
Creatiile noastre handmade sunt lucrate cu multa grija, folosind diverse tehnici si multa patina ce le ofera un aer vechi, de odinioara. Ne dorim ca, in ritmul alert al vietii de zi cu zi, sa aducem momente de liniste si bucurie.
Citeste povestea noastra aici: http://www.boutiquedubonheur.com/povestea-noastra/
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Curier Rapid- Fan Courier: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea produselor se poate face prin Fancourier (1-2 zile de la expedierea comenzii) sau prin posta.
  Plata se poate face prin ramburs sau prin transfer bancar. In cazul in care doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va rugam sa ne contactati pentru detalii.
 • Rambursari si Schimburi

  In cazul in care doresti sa ne returnezi un produs trebuie doar sa ne contactezi pe Breslo. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea coletului, cu o notificare scrisa in prealabil.
  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator. In cazul in care produsele au defect la livrare, cheltuielile le suportam noi.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Boutiquedubonheur. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Lucrusoarele noastre pot fi personalizate, in functie de preferintele tale. Trebuie doar sa ne contactezi pentru a stabili impreuna toate detaliile.
 • Informatii Vanzator

  Capota Anamaria PFA
  CUI: 33390503
  Reg. Com. F5/1157/2014
  Cuzap, Bihor

  www. boutiquedubonheur.com
 • Boutiquedubonheur a deschis magazinul Breslo pe 01.12.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 01.04.2016