In perioada 01.09-07.09 ai 20% reducere la toate produsele din magazin! Foloseste voucherul TOAMNA la plasarea comenzii.

~*~ Va invit sa descoperiti lumea vazuta prin ochii unei buburuze! ~*~

Pentru orice accesoriu pe care il alegi, plata se face fie personal la inmanarea comenzii daca esti din Bucuresti, fie ramburs la primirea coletului daca esti din alta localitate.

Livrarea se face prin Posta Romana, iar costul transportului este aproximativ 10 lei(pentru plata ramburs) sau 5lei(pentru plata in cont) sau prin curierat rapid, iar costul de transport este de aproximativ 18 lei(pentru plata in cont) sau 25-30 lei(pentru plata ramburs).

Nu exista comanda minima!

La momentul plasarii unei comenzi va rog sa luati in considerare timpul de confirmare a comenzii dar si cel de livrare prin posta( 3-5 zile) sau curier(2-3 zile). Comenzile plasate nu se pot livra de pe o zi pe alta daca sunteti din alt oras decat Bucuresti!

Orice accesoriu vandut se poate reface sau multiplica in limita stocului disponibil!Va rog sa specificati acest lucru la plansarea comenzii.

Daca in termen de 7 zile comanda nu este confirmata, aceasta se anuleaza! De asemenea, produsele se rezerva doar timp de 7 zile!

Magazinul Buburuza cu ghetute comercializeaza produse destinate clientilor finali si NU revanzarii in magazine. In acest sens ne rezervam dreptul de a selecta clientela!

Pentru orice intrebare ma puteti contacta si pe mail [email protected]

De asemenea va astept sa vizitati si http://buburuzacughetute.blogspot.com
 • Plata

  Pentru orice accesoriu pe care il alegi, plata se face:
  - personal la inmanarea comenzii daca esti din Bucuresti
  - ramburs la primirea coletului prin posta sau curier, daca esti din alta localitate
  - in cont pentru a beneficia de taxa de transport mai mica
 • Livrare

  Livrarea se face:
  - prin Posta Romana, iar costul transportului este aproximativ 10 lei (plata se face in sistem ramburs la primirea coletului: valoarea coletului+taxa de transport) sau 5 lei (plata in cont).
  - prin curierat rapid, iar costul de transport este aproximativ 18 lei cu plata in cont sau 25-30 lei cu plata ramburs.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 5 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 10 LEI
  Ridicare Personala Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curierat Rapid Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 20 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 30 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Buburuza cu ghetute nu face schimburi!
  Restituirea produselor se face in ambalajul original de livrare, doar pentru comenzile din Bucuresti predate personal, pentru a putea verifica integritatea produselor.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Buburuzacughetute. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru orice intrebare ma puteti contacta si pe mail [email protected]
 • Informatii Vanzator

 • Buburuzacughetute a deschis magazinul Breslo pe 25.03.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 01.09.2017
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?