Produse unicat, executate cu migala si pasiune.
 • Plata

  Plata se face la livrare, in sistem ramburs sau prin transfer bancar.
 • Livrare

  Livrare in 48 de ore de la lansarea comenzii pentru produsele existente in stoc.
  Livrare 5 zile lucratoare pentru comenzi personalizate.
  Va rog sa specificati in comanda modalitatea de transport: Posta Romana, FanCurier, Ridicare personala, Livrare in Cluj Napoca.
  Taxele de transport se achita la livrare de catre cumparator.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 50 LEI 5 LEI
  50 - 100 LEI 8 LEI
  100 - 200 LEI 0 LEI
  200 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 50 LEI 11 LEI
  50 - 100 LEI 12 LEI
  100 - 200 LEI 15 LEI
  200 - ∞ LEI 15 LEI
  Ridicare Personala Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier rapid Transfer Bancar 0 - 150 LEI 28 LEI
  150 - 250 LEI 40 LEI
  250 - ∞ LEI 46 LEI
  Plata la livrare 0 - 150 LEI 36 LEI
  150 - 250 LEI 48 LEI
  250 - ∞ LEI 54 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Produsul poate fi restituit in termen de 30 zile , cu motivarea restituirii. Taxele de transport la restituire produs cad in sarcina cumparatorului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul ChicCitta. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Produsele sunt unicat, executate manual, reproducerea lor nu poate fi identica cu produsul vizionat. Se pot comanda si in alte combinatii de culori.
 • Informatii Vanzator

 • ChicCitta a deschis magazinul Breslo pe 13.10.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 26.08.2016
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?