Bine ati venit in micul univers plin de culoare creat cu drag special pentru voi.
As vrea sa priviti acest magazin ca pe cufarul de zestre al bunicii; veti gasi in el multe piese de imbracaminte lucrate exclusiv prin tehnici manuale precum croset, tricot, impaslit, sub semnul pasiunii, rabdarii si atentiei la detaliu.
Nu ezitati sa zaboviti rascolind in cufar, multe surprize va asteapta!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 10 LEI
  Curier rapud: de la 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Livrarea produselor se face după confirmarea comenzii de către clienţi prin mesageria Breslo, în 24 de ore plus timpul necesar lucrului, timp specificat la fiecare produs in parte. In cazul in care din anumite motive vom considera ca o comanda nu poate fi executata in timpul specificat, veti fi contactati prin mesageria Breslo pentru a stabili un nou termen de livrare daca va mai exista interes.
  Comenzile neconfirmate in termen de 2 zile de la lansare nu vor fi onorate.
  Livrarea se face, de regulă, prin Poşta Română; pretul livrarii afisat este orientativ, depinzand de destinatie.
  La cerere, se pot livra produse şi prin firmele de curierat.
  Deoarece costurile la transportul rambursprin curier sunt ridicate, este recomandata plata produsului prin transfer bancar iar plata transportului la livrare.
  1. Pentru clienţii care au mai comandat din magazinul meu cât şi pentru cei care au un feed - back pozitiv de 100%, plata se va face în sistem ramburs, la primirea coletului.
  2. Pentru clienţii ce nu au un feed - back pozitiv de 100% se va solicita plata produselor, in avans, prin transfer bancar.
  3. Pentru clientii noi se va solicita un avans de 50% din costul produsului.
 • Rambursari si Schimburi

  Se accepta rambursari in temen de 3 zile de la primirea produselor, mai putin in cazul celor personalizate lucrate la comanda.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Corrida. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Se accepta comenzi angro.
 • Informatii Vanzator

  S.C. Coridaknit Design S.R.L.
 • Corrida a deschis magazinul Breslo pe 29.01.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 11.12.2016