Genti din piele unicat , cu personalitate, facute sa dea unicitate femeii care o poarta.
Handmade 100%, piele de calitate si mult, mult suflet in fiecare geanta
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  International pentru tari UE: 80 LEI
  Curier: de la 0 LEI
  Curier - Bijuterii: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Card de credit sau debit
  Transfer Bancar
  PayPal
  Plata la livrare

  Livrarea se face cu curier sau Posta Romana.
  Daca optati pentru plata in cont, aceasta se face in avans, livrarea fiind efectuata dupa confirmarea platii.
  Taxele de expediere sunt suportate de cumparator
  In sistem ramburs la livrare , plata cu card, transfer bancar sau PayPal
 • Rambursari si Schimburi

  Politica de retur a magazinului nostru respecta prevederile OG 130/2000, cu completarile de rigoare, astfel ca produsele comandate pot fi returnate in 14 zile fara a invoca vreun motiv anume, suma platita va fi rambursata integral in maxim 30 zile de la primirea notificarii de retragere, iar cumparatorul va plati doar cheltuielile directe de returnare a produselor.
  Nu se accepta retururi in sistem ramburs, restituirea banilor s va face in contul bancar stabilit si comunicat de cumparator.
  Produsele returnate trebuie sa fie intacte, fara defecte sau deteriorari.
  Produsele facute la comanda, personalizate la cererea clientului nu se pot returna.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul DiaHandmadeBags. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Nu facem genti replici de designer, nu facem genti copii ale altor artizani, facem doar modelele noastre
 • Informatii Vanzator

 • DiaHandmadeBags a deschis magazinul Breslo pe 19.09.2011.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.02.2020