Bine ai venit in magazinul meu!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Curier rapid: de la 24 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea produselor se face prin curier, putem trimite produsele si prin posta dar trebuie sa specificati atunci cand faceti comanda.

  Adresa de livrare este cea specificata de dvs in informatiile contului dvs. Daca doriti o alta adresa de livrare, va rugam sa ne anuntati.

  Clientii din Bucuresti au posibilitatea de a ridica produsele personal. Daca doresti sa ridici personal produsul nu vei plati taxele de transport insa te rugam sa ne contactezi pentru detalii.

  Preturile de transport prin curier diferă in functie de localitate si greutate, tariful porneste de la cel afisat.
  Plata se poate face fie prin ramburs, fie prin transfer bancar. Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va rugam sa ne contactati pentru detalii.
 • Rambursari si Schimburi

  Primim orice reclamatii despre produsele noastre, iar daca doresti sa ne returnezi un produs este suficient sa ne contactezi pe Breslo. Returnarea produselor se face in termen de 10 zile de la primirea coletului. Produsele personalizate nu pot fi returnate, dar daca doriti orice modificare asupra a ceea ce este realizat, putem discuta aspectul si daca se poate solutiona, vom face tot ce este posibil pentru acest lucru.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Comanda minima in magazin este de 50 ron.

  Putem personaliza orice este ca si model in magazin, dar nu ezita sa ne intrebi si despre alte obiecte pe care nu le vezi, suntem foarte deschisi spre a face lucruri noi si unicat.
 • Informatii Vanzator

 • Dream.and.Trim a deschis magazinul Breslo pe 28.09.2016.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.07.2018