Florile din fetru sunt flori nemuritoare, au pretul unei flori naturale, dar nu cresc cu apa, pamant si raze de soare.
Cresc din mainile noastre, din imaginatia noastra, lipind si modeland fiecare petala in parte, cu multa munca, dragoste, rabdare si timp.
Florile din fetru nu sunt pretentioase, nu se ofilesc, nu se deterioreaza, nu au nevoie de apa si rezista bine o data cu trecerea timpului.
Le ingrijim ferindu-le de expunerea directa si indelungata la razele soarelui care le-ar decolora in timp. Din cand in cand le mai scuturam de praf, astfel vor ramane la fel, ca in prima zi in care au fost create.
Florile din fetru, mentin vie bucuria unui eveniment unic, pe parcursul mai multor zeci de ani, sau poate de-a lungul mai multor generatii...
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare personala: 0 LEI
  Fan Courier: 24 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar

  In Bucuresti, ne putem intalni pentru livrare.
  In orice alta localitate din tara, vom livra prin FanCourier,la un pret 20RON+TVA, in localitati in care sunt agentii Fan Courier. (Daca sunt km. suplimentari costul de livrare se va modifica in functie de nr. de km.)
  Inainte de a initia o comanda, va rugam cititi cu atentie descrierea produsului si daca aveti nelamuriri ne puteti contacta.
  Plata pentru produsele comandate se face prin achitarea integrala a comenzii sau prin plata unui avans de minim 40% din valoarea totala a comenzii.
  In momentul primirii platii, comanda dvs. va intra in lucru.
 • Rambursari si Schimburi

  Nu se accepta rambursari si schimburi.
  Inainte de a initia o comanda cititi cu atentie descrierea produsului si daca aveti nelamuriri ne puteti contacta.
  Daca sunteti nemultumiti de produse va rog sa ne contactati si vom incerca sa rezolvam impreuna eventualele probleme la adresa de e-mail :[email protected]

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Dreams.Shop. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Dupa efectuarea comenzii va fi trimis un mesaj pentru confirmare, in care se vor stabili detalii dorite de client, de comun acord cu vanzatorul, astfel incat comanda sa fie expediata in conditii optime.
 • Informatii Vanzator

  https://www.facebook.com/DreamsShopHandmade/
 • Dreams.Shop a deschis magazinul Breslo pe 20.01.2019.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 20.01.2019