Intotdeauna am apreciat frumosul, eleganta si rafinamentul. Dorim sa va aducem Dvs, clientilor nostri, frumoase bijuterii lucrate manual, realizate in intregime de catre noi.

De la pandantive, cercei, bratari, la coliere ample si seturi complete. Preturi pentru toate buzunarele.

Ne preocupam pentru a ne largi gama de bijuterii, astfel sa gasiti la noi accesoriul potrivit oricarui eveniment.

Comenzi speciale: daca aveti un eveniment fericit (nunta, botez, aniversari), va putem ajuta cu marturiile, aranjamentele speciale sau cadourile pentru invitati. De asemenea daca doriti o bijuterie unica.

Pentru intrebari, sugestii, neclaritati, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim.
 • Plata

  Ramburs la livrare.

  Nu exista comanda minima.

  Preturile nu includ transportul, al carui cost este de 8 lei.

  Comenzile de minim 100 de lei, beneficiaza de transport gratuit prin Posta Romana.
 • Livrare

  Se livreaza prin Posta Romana si doar pe teritoriul Romaniei. Costul transportului este de 8 lei pe colet, indiferent de greutate.

  Costurile serviciului vor fi mentionate pe factura.

  Dupa plasarea comenzii, in max. 24 h veti primi un e-mail de confirmare si factura aferenta.

  Expedierea cu Posta Romana se va face in termen de max. 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. De asemenea veti primi un e-mail in care se va mentiona cand a fost expediat coletul si termenul estimativ de livrare.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Plata la livrare 0 - 99 LEI 8 LEI
  99 - ∞ LEI 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Retur:

  Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de la noi.

  Legislatia in vigoare stipuleaza: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului (OG nr. 34/2014)

  Astfel, clientii pot returna produsele care trebuie sa fie in conditii optime pentru repunerea din nou in vanzare, fara urme de uzura, de cosmetice, in ambalajul original si cu documentatia aferenta in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului, fara penalitati sau invocarea unui motiv. Costurile de transport pentru retur sunt in sarcina clientului. EcoChic Art va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, intr-un cont mentionat de catre client.

  Nota: nu primim coletele cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre client.

  Garantie:

  Solutionarea garantiei se va realiza prin repararea produsului defect, daca este posibil. Daca nu, se va inlocui cu unul nou in limita disponibilitatii stocului. Daca nici una din variantele mentionate mai sus nu este posibila, clientului i se va rambursa contravaloarea produsului, prin transfer bancar intr-un cont mentionat de client.

  Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) este in sarcina Ecochic Art SRL, doar in cazul in care se constata ca defectiunea semnalata este intr-adevar o problema de garantie – un defect de fabricatie si nu a rezultat din utilizarea neadecvata a produsului.

  Conditiile de garantie sunt conforme cu legislatia romana in vigoare. Astfel, garantia este de 30 de zile calendaristice ce se scurg incepand cu data livrarii produsului. Garantia se acorda pe factura. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, in ambalajul original impreuna cu accesoriile aferente si o copie a facturii fiscale. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, sau nu sunt transmise in ambalajul original, produsele pot fi returnate expeditorului fara a i se solutiona garantia.

  Garantia se refera exclusiv la defecte de fabricatie si nu acopera defectiunile aparute ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a produsului. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente lipsa, topite sau plesnite; produsele utilizate in conditii neadecvate precum supunerea la diverse substante pe baza de alcool, parfum, cosmetice, apa sau orice fel de lichide, supunerea la variatiuni mari de temperatura si/sau presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, interventia mecanica asupra lor, etc.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Ecochicart. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Politica de confidențialitate: nu facem publice și nici nu vindem baza de date conținând datele personale ale clienților noștri. Nu furnizam adresa Dvs. de e-mail unor terți (fie persoane fizice sau juridice), nu oferim sau facem schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui website și nu încurajăm SPAM-ul.

  Datele obținute vor fi folosite doar pentru a vă face factura și a vă trimite produsul. Puteți cere oricând ștergerea datelor Dvs.
 • Informatii Vanzator

  EcoChic Art
  Str. Academiei nr. 4-6, Sector 3, Bucuresti (Fara punct de lucru cu publicul. Societatea NU detine un magazin de prezentare, operand exclusiv in regim de magazin online).
  Tel: 0728 403 916
  E-mail: [email protected]
  Web: http://ecochic-art.pswebshop.com
 • Ecochicart a deschis magazinul Breslo pe 15.01.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 26.04.2016
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?