#haipebreslo | Abonament+promo la reducere! Vezi oferta »
Facebook: https://www.facebook.com/lav.voicu

Pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Elyseeart-by-Lav-Voicu/217969105010038?ref=br_rs

COLOR your attitude with FANCY accessories which are created as an extension of your unique personality!

Despre mine:
Dupa absolvirea Universitatii de Arte am profesat timp de 7 ani designul vestimetar la o companie de renume national din domeniul modei. Dupa acesti ani m-am intors la ideea originara de la care pornisem cand am pasit pe portile facultatii: libertate de expresie, sa imbin efectul scenografic, istoria costumului si arta contemporana cu ludicul si cu nostalgia stilului vintage, sa integrez pictura si portretul in bijuteria contemporana de arta, sa fiu surprinsa de creatia finala, sa ma expun asa cum sunt...sinusoidala, sa vorbesc despre mine deschis prin creatiile mele.

Destinatarul creatiilor mele:
Tu, daca esti iubitoare de detalii vintage cu accente moderniste sau daca esti pasionata de elemente eclectice care te evidentiaza prin feminitate si stil personal. Tu, daca crezi ca aceste lucrari sunt extensia personalitatii tale.
Esti nostalgica, dar cu nerv? Esti visatoare, dar temperamentala? Feminina dar cu chef de mici extravagante teatrale? Iubesti neconventionalul?
Atunci esti in locul potrivit.

Mai multe despre mine si activitatea mea:

www.breslo.ro/blog/interviu-cu-elyseeart

http://www.lavart-fashion.com/p/interviuri-in-presa.html

http://www.lavart-fashion.com

Editorialele de moda scrise de Elyseeart le poti citi aici:

www.breslo.ro/blog/author/elyseeart
 • Plata

  ATENTIE! Clientii fara feedback/utilizatorii noi sau cei cu multe calificative negative vor efectua plata in avans prin depunere/transfer bancar direct in contul meu ING, valoarea comenzii + 4 lei taxe postale. Dupa confirmarea platii, comanda se va expedia prin posta romana. Aceasta solicitare este cauzata de coletele retur, lucru care imi afecteaza activitatea si eficacitatea in mod deosebit, plus ca taxele postale de retur sunt mari si le suport in totalitate.
  Va multumesc pentru intelegere!

  - DE PREFERAT | cea mai buna solutie pentru reducerea semnificativa a taxelor postale: PLATA in AVANS prin Paypal sau transfer bancar/depunere direct in contul meu ING. Taxa de transport este de 4 lei prin posta romana indiferent de numarul de produse comandate.
  -Prin POSTA ROMANA - sistem ramburs, taxe postale sunt de la 11-15 lei, in functie de greutate.
  - livrari personale numai la cererea clientului, la statia de metrou Titan sau la metrou Obor, locatia o voi comunica prin mesageria Breslo. Ziua si ora o vom stabili de comun acord.
 • Livrare

  -POSTA ROMANA, sistem ramburs, preturile de colet/transport sunt cuprinse intre 11-15 lei, in functie de greutate.
  *NU se fac livrari personale in Bucuresti.
  -la solicitarea clientului livrarea se poate face prin Fan Curier, taxele de transport variaza de la 15 lei la 35 lei, in functie de distanta. Prin transfer bancar in avans, costurile sunt mai mici la livrari prin curier la coletele fara ramburs.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 6 LEI
  Plata la livrare 0 - 58 LEI 12 LEI
  58 - 150 LEI 12 LEI
  150 - 300 LEI 7 LEI
  0 - 1000 LEI 10 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele cumparate se returneaza in urmatoarele conditii:

  • Clientii pot returna produsele in termen de maxim 10 zile de la primirea comenzii.
  • Clientul suporta taxele postale aferente trimiterii coletului
  • Atentie! Produsele returnate sa fie in starea in care le-ati primit, nedeteriorate, neutilizate, nepatate, fara miros de parfum si mai ales sa nu fie sifonate, avand in vedere ca multe creatii sunt realizate din textile.
  • Dupa ce voi primi produsul inapoi si dupa ce este verificat, voi rambursa banii integral clientului (minus taxe postale) in maxim 30 zile de la data primirii, vezi prevederile legii despre politica de retur: OG 130/2000

  Puteti citi despre politica de retur prevazuta de lege aici:
  www.breslo.ro/blog/5-reguli-ca-sa-vinzi-mai-mult

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  *Atentie la descrieri, poze si mai ales la dimensiuni*
  Inainte de a plasa o comanda, RECOMAND folosirea unui metru de croitorie pentru a vedea exact dimensiunile aferente produsului. Este cea mai buna modalitate de a va face o idee cat mai precisa asupra cotelor produselor.
  • Produsele vandute nu se refac, creatiile Elyseeart sunt unicat si reprezezinta o inspiratie sau o stare de moment, au o puternica tenta artistica, spontaneitatea gestului creativ este prezenta in fiecare piesa asamblata.

  Pentru orice informatii suplimentare va stau la dispozitie, daca aveti intrebari sau neclaritati privind un produs va astept mesajele pe Breslo.
 • Informatii Vanzator

 • Elyseeart a deschis magazinul Breslo pe 09.11.2009.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 05.12.2015