Forum: Suport Breslo cum sterg mesajele primite

  • bijuteriicarmen
    bijuteriicarmen

    breslo ne sufoca cu publicitatea dar nu ne spune si cum sa le stergem,am inboxul plin,plus ca degwaba le deschi ele apar in continuare ca necitite

    08.12.2014, 18:55:38
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Ele voit nu au optiune de stergere.
    Insa as dori si eu sa le pot sterge. Daca ar fi 1-2 din cand in cand, poate nu m-ar deranja, dar asa....Permanent imi ocupa mult prea mult spatiu in inbox, uneori aproape tot ecranul.
    Iar efectul este chiar contrar celui scontat: le ignor (daca nu ma enervez ca nu-mi pot vedea mesajele decat dupa mult scroll) si nu ma tenteaza deloc sa le explorez.

    08.12.2014, 21:33:33
  • Arttime
    Arttime

    Am primit astazi notificare ca as avea un mesaj. Ma uit, nimic, ultimile erau cele primite de la breslo. Cand ma uit a doua, a treia oara, constat ca mesajul primit de la client era dupa cele primite de la breslo . De ce?

    08.12.2014, 22:06:28
  • PrimavaraPastel
    PrimavaraPastel

    Si eu am aceeasi problema, singurele mesaje pe care le pot sterge sint cele din conversatiile cu alti membri Breslo, insa nu pot sterge mesajele primite de la Breslo, dintre care unele sint foarte vechi, deja nu-si mai au rostul.
    Anul trecut disparusera singure din inbox, acum au reaparut.
    Ma incurca mult si faptul ca mesajele trimise de mine apar in lista sub numele destinatarului, dar sa spunem ca ar fi ceva minor.
    Insa faptul ca nu pot sterge mesajele Breslo si ele imi apar ca noi, primesc notificari de mesaje noi pentru ele, desi le-am citit de mult, este deranjant. In plus, practic nu se diferentiaza aspectul mesajelor necitite de cel al mesajelor citite
    Exista vreo metoda sa le stergem?
    Mersi!

    23.01.2015, 11:19:33
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

    @PrimavaraPastel, momentan nu sepot sterge decat mesajele din conversatiile cu utilizatorii Breslo, nu si cele publicitare venite din partea Breslo.

    23.01.2015, 13:58:37
  • PrimavaraPastel
    PrimavaraPastel

    Si nu mai deranjeaza pe nimeni lucrul acesta? Presupun ca Breslo isi propune sa existe inca vreo citiva ani de acum inainte, s-a gindit cineva cite mesaje se vor aduna la noi in inbox? Sau tot Breslo isi rezerva si dreptul de a le sterge, cind considera necesar?
    Scriu in locul nepotrivit, ar trebui sa scriu in sectiunea pentru sugestii?

    24.01.2015, 18:26:03