Grădina secretă - Bijuterii şi accesorii realizate manual cu materiale de calitate: pietre semipreţioase, materiale organice - lemn, frunze, flori, coral, scoici, piele, seminţe etc. -, răşină epoxidică, metale comune, vopsele acrilice, printuri, tehnica decupajului.
Mă găseşti şi pe Facebook: https://www.facebook.com/gradina.secreta
 • Plata

  Nu există comandă minimă.
  Coletul va fi expediat numai după confirmarea comenzii, prin răspunsul clientului la mesajul meu în termen de maxim 72 de ore de la trimiterea mesajului. Neconfirmarea comenzii în termenul menţionat atrage anularea acesteia.
  Plata se face ramburs la primirea coletului poştal sau in avans, in cont bancar sau prin PayPal.
  La valoarea produselor, se adaugă o taxă de expediere de 10 lei la varianta ramburs si 5 lei la plata in avans.
 • Livrare

  Coletul va fi expediat prin Poşta Română, după primirea şi confirmarea comenzii de către client. Coletul ajunge la destinaţie, pe teritoriul României, în 2-3 zile lucrătoare de la data expedierii.
  Clienţii noi, fără feedback, cei care au colete neridicate şi cei cu feedback negativ vor plăti în avans prin transfer bancar.
  De asemenea, pot solicita plata în avans în cazul unor comenzi personalizate.
  În Piteşti, livrarea se poate face personal, într-un punct de întâlnire stabilit de comun acord.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 50 LEI 5 LEI
  50 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - ∞ LEI 5 LEI
  Ridicare Personala Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier rapid Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 20 LEI
  PayPal 0 - ∞ LEI 20 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform legii privind tranzacţiile comerciale încheiate la distanţă, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, iar banii vor fi rambursaţi clientului în termen de maxim 30 de zile.
  Cheltuielile de retur vor fi suportate de cumpărător. Produsul se va restitui în ambalajul original, fără urme de purtare/deteriorare.
  În cazul returului, trebuie să mă anunţi în prealabil asupra acestui aspect pentru a stabili toate detaliile.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul GabyS. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  După primirea produselor, clienţii pot lăsa feedback accesând www.breslo.ro/My-Breslo/feedback/new .
  Orice neînţelegere se poate rezolva amiabil, pentru a putea evita un eventual feedback negativ atât pentru magazin, cât şi pentru clienţi.
  Pot oferi oricând detalii suplimentare despre produse şi lămuriri cu privire la politica magazinului.
 • Informatii Vanzator

 • GabyS a deschis magazinul Breslo pe 16.08.2011.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 28.02.2015
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?