Bine ați venit în magazinul meu!
Vă mulțumesc ca v-ați dorit sa urmariți produsele mele!
Va rog nu uitați să trimiteti un mesaj de confirmare la finalizarea comenzii !
Coletele se livrează la maxim 3 zile de la confirmarea / achitarea lor exceptând sâmbăta și duminica.
Dacă în termen de trei zile nu voi avea confirmarea adresei, va trebui sa anulez comanda.

Comanda minimă: 30 ron
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare


  Plata se poate face prin ramburs sau prin transfer bancar. În cazul în care doriți să efectuați plata prin transfer bancar vă rog să mă contactați pentru detalii.
 • Rambursari si Schimburi

  În cazul în care doriți să returnați un produs trebuie doar sa mă contactați pe Breslo. Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea coletului, cu o notificare scrisa în prealabil.
  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumpărător.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Handmade.by.Aura. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • Handmade.by.Aura a deschis magazinul Breslo pe 04.05.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 18.10.2019