InspirationBuzz este un atelier handmade infiintat din pasiune pentru lucruri frumoase si inedite.
 • Plata

  Plata la livrare sau prin virament bancar.
 • Livrare

  Prin curier (Fan Curier, Cargus) sau prin Posta Romana.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Fan Curier/ Cargus Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 16 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 20 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG 130/2000, un produs poate fi returnat in 10 zile lucrătoare de la primirea acestuia, fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi. Cheltuielile de returnare, respectiv de transport a produsului şi de returnare a contravalorii prin transfer bancar, dupa caz, cad în sarcina clientului. Vanzatorul va fi informat inainte de returnarea produsului, pentru a avea cunoştinţă de returnare, pentru a sprijini clinetul şi a facilita si accelera procesul. Produsul va fi returnat în ambalajul original, fara sa fie deteriorat. În cazul în care aceste condiţii sunt respectate, contravaloarea produsului va fi returnată cât mai urgent posibil dar nu mai târziu de 30 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul IrinaGhiocShop. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Unele produse se pot realiza si la comanda. Detaliile pot fi stabilite pe adresa de mail [email protected]
 • Informatii Vanzator

 • IrinaGhiocShop a deschis magazinul Breslo pe 23.01.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 29.11.2015