Bine ati venit in magazinul meu!

Va rog sa cititi cu atentie aceste informatii si daca nu sunteti de acord cu termenii de livrare si plata sa nu faceti comanda.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 8 LEI
  Curier rapid: de la 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  PayPal

  - Produsele sunt livrate din Franta la fiecare 2 saptamani.
  - Livrarile se fac sambata iar in cursul saptamanii urmatoare ajung in Bucuresti si de acolo sunt livrate catre dvs prin posta sau prin curier.
  - Toate coletele au numar de urmarire, fie ca optati pentru transport prin posta, fie prin curier. Numar pe care o sa il primiti in momentul in care comanda este facuta si am toate informatiile pentru livrare.
  - Plata produselor se face dupa confirmare comenzii. O sa primiti un mesaj cu suma totala de plata si cu informatiile necesare pentru plata. Va rog sa NU faceti plata pana nu primiti mesajul de confirmare de la mine.
  - Daca in termen de 3 zile de la trimiterea mesajului, nu raspundeti, comanda este anulata.
  - Termenul de plata dupa confirmarea comenzii este de asemenea 3 zile. Daca in acest termen plata nu este facuta, comanda se anuleaza.
  - Pentru comenzile mai mici de 40 lei, se percepe o taxa de manipulare in valoare de 20 lei.
 • Rambursari si Schimburi

  - Clientul poate solicita returnarea produselor fara un motiv anume in termen de maxim 14 zile lucratoare fara penalitati.

  - Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Furnizorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Taxele de ramburs (transport) vor fi suportate de client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul JCAsupplies. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  - Toate informatiile din acest magazin sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Informatiile au caracter general, atat cele referitoare la magazin, cat si cele referitoare la produse si comercializarea acestora.

  - Imaginile afisate in magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot sa difere fata de produsul livrat prin nuante si contraste in functie de luminozitatea si contrastul fiecarui monitor.

  - Magazinul JCA Supplies isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie din magazin.

  - Preturile produselor din acest magazin sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate in magazin sunt valabile in limita stocului disponibil.
 • Informatii Vanzator

 • JCAsupplies a deschis magazinul Breslo pe 16.05.2019.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 16.05.2019