http://www.facebook.com/brielle.bijoux.ro

Toate produsele vin in cutiute speciale sau ambalaje de cadou, in functie de produsul comandat.

Bijuterii din argint si aur realizate manual. Pietrele utilizate - pretioase, semipretioase, sticla si ceramica.
Bjuterii crosetate manual din fire metalice placate cu aur sau argint, sau colorate.

Toate produsele beneficiaza de 30 de zile de garantie.

Cum functioneaza aceasta garantie?

Daca in primele 30 de zile de la achizitionarea unui produs din magazinul meu consideri ca produsul nu este pentru tine (oricare ar fi motivul) il poti returna si iti voi trimite banii inapoi prin transfer bancar a doua zi lucratoare. Produsul trebuie returnat in ambalajul original, nu trebuie sa prezinte deteriorari datorita purtarii si trebuie sa ajunga in termenul celor 30 de zile. Adresa de returnare va fi mentionata, in mod privat, celor interesati.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Curierat rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea poate fi facuta prin:
  Curier rapid, costuri conform tabelului de mai jos.
  Plata poate fi facuta in avans, in cont sau ramburs la primirea coletului.
 • Rambursari si Schimburi

  Toate piesele sunt realizate manual din argint sau aur, cu sau fara pietre (pretioase, semipretioase, sticla sau ceramica).
  Piesele beneficiaza de 30 de zile garantie.

  Cum functioneaza aceasta garantie?

  Daca in primele 30 de zile de la achizitionarea unui produs din magazinul meu consideri ca produsul nu este pentru tine (oricare ar fi motivul) il poti returna la adresa: Str Toamnei nr 17, Bucuresti, Sector 2, cod postal 020702; si iti voi trimite banii inapoi prin transfer bancar a doua zi lucratoare dupa ce voi intra in posesia produsului. Produsul trebuie returnat in ambalajul original, nu trebuie sa prezinte deteriorari datorita purtarii si trebuie sa ajunga in termenul celor 30 de zile.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  Am creat primele bijuterii in 2012, din sarma de cupru colorata, sarma placata cu aur sau argint sau combinatii de sarma crosetata si piele. Am inceput in urma a trei vizite facute de-a lungul anilor: la muzeul Poble Espanyol, Barcelona, unde am vazut prima bratara crosetata din sarma de cupru; in India, unde m-am indragostit de multitudinea pietrelor semipretioase si in Tailanda, unde am vizitat un enorm atelier de bijuterii din metale pretioase.

  Unele dintre piesele mele au inceput prin a fi mici bucati din lemn pe care le torn in argint. Acesta este primul pas in crearea unei viitoare bijuterii. Dupa ce vad piesa in argint, incerc sa descopar ce ar trebui sa devina: poate un inel, sau poate un pandantivsau doar un mic obiect din argint. In procesul de creatie, ideile mele si materialul in stare pura (lemnul, argintul sau ceara) sunt parteneri egali: amandoi strabatem jumatate de drum, ne intalnim la mijloc si hotaram impreuna incotro sa mergem.

  Privesc munca mea drept un continuu dialog intre mine si mediul extern, descoperind zilnic situatii noi sau accidente fericite. Din haosul interior incerc sa sedimentez ideile si sa aduc la suprafata piese care povestesc un moment.

  Oricare ar fi misterul inceputului, acum, fiecare bijuterie J Kult ascunde inauntru ore intregi de vise, de zambete si munca; acum, fiecare bijuterie J Kult se incheie doar pentru a face loc urmatoarei idei, pentru a renaste si a se reinventa intr-o alta piesa unica si originala.
 • JKult a deschis magazinul Breslo pe 02.12.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 25.02.2021