Bine ai venit in magazinul nostru!
Jaal Design a pornit acum 5 ani de la crearea unei petreceri de nunta special pentru noi. Cu decoruri, mici obiecte de decoratiuni, invitatii, mărturii... create de noi, pentru noi si invitatii nostri.
Şi aşa a inceput povestea... de la ideea de a crea obiecte şi decoratiuni unice, special pentru persoana care le va detine. Toate produsele pe care le găsești în magazinul nostru sunt realizate manual, sunt produse create special pentru tine.
Produsele noastre sunt unice, dacă găsești un model care îți place noi putem realiza produsul in tema aleasă de tine, dar il vom personaliza și vei avea un produs unic, creat doar pentru tine.
Sperăm să găsești ceea ce cauți în magazinul nostru! Suntem deschiși dacă ai alte propuneri și încercăm să dăm contur ideilor tale.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Ridicare personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar

  Livrare prin Poșta română sau curier
  Plata in cont
 • Rambursari si Schimburi

  In cazul in care doresti sa ne returnezi un produs trebuie doar sa ne contactezi pe Breslo. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea coletului, cu o notificare scrisa in prealabil.
  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator. In cazul in care produsele au defect la livrare, cheltuielile le suportam noi.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ).
  www.breslo.ro/us/refund

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul JaalDesign. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Comanda minima in magazinul nostru este de 50 de lei.
  Cu excepţia produselor disponibile imediat, majoritatea produselor noastre sunt realizate la comandă. Produsele sunt realizate manual şi de aceea avem nevoie de timp pentru realizarea lor. Majoritatea produselor sunt realizate prin tehnica decoupage, transfrul de imagine şi pictură. Produsele folosite sunt non-toxice.

  Te rugam sa specifici atunci cand faci comanda daca ai nevoie de produs pana la o anumita data.
 • Informatii Vanzator

  Intreprindere Individuală Jude Dacian,
  CUI 27161009
  Deva, jud. Hunedoara
 • JaalDesign a deschis magazinul Breslo pe 16.04.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 03.08.2018