Flori, povești și semiprețioase transformate in bijuterii. Din dragoste de frumos, am ales sa creez bijuterii unicat pentru femei puternice si elegante.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrez oriunde în țară, fără excepții. La dorința expresă a clientului, livrez și prin FanCourier, Urgent Curier sau Cargus, plata transportului si a rambursului intrând în sarcina cumpărătorului.
  Plata se face fie in sistem ramburs, la primirea coletului, fie prin transfer bancar (sau depunere la ghiseul băncii).
 • Rambursari si Schimburi

  Daca veți alege să cumpărați vreun produs marca Jewelswithlove,să fiți convinși că veți achiziționa o bijuterie realizată cu materiale de calitate, din și cu dragoste de frumos și cu adânc respect pentru cumpărător.

  Deasemenea,realizez bijuterii la comanda clientului,tot ce ține de comandă, materiale, livrare, timp de realizare și preț fiind pus la punct de comun acord! Pentru produse realizate la cerere a căror valoare finală depășește 100 de lei, voi cere avans jumătate din sumă, pentru a fi sigură că acea comandă va fi onorată.

  Sunt dispusă să fac schimb, dar doar cu furnituri de care am nevoie și cu care lucrez frecvent.

  Conform legilor în vigoare privind comerțul online,orice cumpărător poate returna în termen de 30 zile produsul cumpărat,fără nici o explicație,cu condiția stipulată și în cadrul legii ca produsul să fie returnat în ambalajul original,fără deteriorări sau urme de purtare. Taxa de expediere nu se returnează, costul trimiterii coletului retur intră in sarcina cumpărătorului iar suma de achiziție (din care se scade transportul și trimiterea banilor) va fi returnata în cel mai scurt timp

  Daca la un produs se rupe ața specială sau se strică închizătoarea,la cererea clientului pot repara sau schimba ce e stricat.I
  În acest caz, taxele de expediere către mine sunt suportate de client, iar taxa de reexpediere este de 6 RON.Prețul reparației va fi stabilit de comun acord cu clientul. În cazul în care vina îmi aparține,reparația va fi gratis.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Jewelswithlove. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  *Bijuteriile mele, în marea lor majoritate, sunt unicate. Dacă în descrierea produsului apare sintagma "Produs unicat" iar cineva își dorește ceva identic, refuz comanda, deoarece eu garantez unicitatea acelui produs.

  *Nu refac o lucrare vândută! Pot, în schimb, să pornesc de la aceeași idee și să creez un produs care să fie, la rândul lui, original.

  *Dacă unui client îi place un produs din magazin, dar l-ar vrea într-o altă culoare sau cu o modificare, mă poate contacta prin mesageria Breslo și confecționez bijuteria dupa dorința lui!

  *De asemenea, refuz să plagiez lucările altor creatori, nu realizez produse care să fie identice cu cele ale altor artizani, fie ei români sau străini. Respect munca fiecăruia, așa cum îmi doresc ca și alții să respecte munca mea.

  *Fiecare produs are o descriere exactă și în detaliu, pozele încearcă să redea cât mai fidel culoarea, forma și mărimea, de aceea consider că ar trebui să nu fie probleme de genul:"nu arată ca în poză" sau "e diferit în realitate". Indiferent de situație, sunt deschisă oricăror discuții, cereri și/sau întrebări.
 • Informatii Vanzator

 • Jewelswithlove a deschis magazinul Breslo pe 14.06.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 19.05.2017