Jules Crystal Design este un concept inedit ce is proune sa transpună prin piese unice atomosefra de basm, din taramuri magice inspirate de frumusetea inegalabila a naturii.
Ma poti gasi si pe Instagram: @jules.crystal.design
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Curier rapid: de la 0 LEI
  Ridicare de la sediu: 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  PayPal
  Plata la livrare

  Transportul se poate face fie prin Curier, fie prin Posta Romana la alegerea clientului.
  Pentru persoanele din București exista si opțiunea de ridicare personala de la sediul JulesCrystalDesign. Împreună cu clientul, vom stabili o zi și o ora de comun acord in care acesta va putea sa își ridice comanda de la sediu. Sediul se afla in Piața Alba Iulia din București iar punctul de întâlnire este in fata Băncii Unicredit din rond. In alta parte nu se poate face ridicarea personala.
  -Pentru comenzile expediate prin curier: pachetul va ajunge in 24-48 ore de la expedierea acestuia care va fi anunțată printr-o notificare sau un mesaj. In plus, clienții vor beneficia si de notificarea direct de la curier prin SMS. Coletele expediate prin curier sunt trimise zilnic de luni pana Vineri.
  -Pentru expedierile prin Posta Romana, expedierile durează pot dura 2-7 zile dar cea mai frecventa durata de timp este de 3 zile. In plus, va rog sa luați la cunoștința ca expedierile prin posta le fac doar de 2 ori pe săptămâna: Luni si Vineri cu mici schimbări.
  Atunci când veniți sa ridicați coletul, trebuie sa va prezentați cu un act de identitate (buletin/pașaport)
  Plata poate fi făcută prin 3 modalități:
  -Plata Ramburs la primirea pachetului (indisponibil pentru trimiterea prin posta)
  -Plata prin Transfer Bancar
  -Plata prin PayPal

  Pentru persoanele care optează la plata prin Transfer/PayPal/Revolut coletul va fi expediat doar după ce plata a ajuns in cont sau după primirea unei dovezi de plata(extras de cont, screenshot cu tranzacția, etc.) Daca plata durează mai mult de 7 zile fără ca persoana care a comandat sa răspundă sau sa anunțe, comanda va fi anulata.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele fără vreo problema la livrare pot fi returnate in termen de 14 zile de la livrare. Rambursarea se face printr-un voucher de cumpărături cu valoarea produsului returnat sau prin alegerea unui alt produs la schimb. Returul se va face prin curier/posta/la sediu iar produsul ales la schimb va fi expediat după livrarea celui nedorit. Costurile transportului vor fi suportate de client.
  Pentru produsele deteriorate la livrare, se poate face atât schimbarea cu un alt produs cat și rambursarea produsului. Banii vor fi returnați doar într-un cont bancar, după ce coletul a fost livrat și a ajuns cu toate componentele. Produsele deteriorate la livrare pot fi declarate ca fiind deteriorate în termen de 5 zile de la livrarea coletului. Dacă produsul este declarat deteriorat după termen, se considera deteriorat de către client și prin urmare rambursarea nu mai este posibila ci doar opțiunea de a putea fi reparat.
  Produsele ce sunt deteriorate de client nu pot fi nici schimbate nici rambursate. Acestea pot în schimb sa fie trimise înapoi/aduse la sediu în termen de 30 de zile de la livrarea lor pentru repararea gratuita.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul JulesCrystalDesign. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Comanda se poate face prin 2 modalități:
  -Mesaj direct pe Instagram/Facebook
  -Prin platforma Breslo
  Comanda poate dura între 1-5 zile sa fie realizata întrucât este vorba despre articole handmade, in mare parte realizate la comanda. Va rog luați asta in considerare atunci când comandați. Timpul mediu, aproximativ de realizare al unei comenzi este de 48 ore care se adăuga la timpul transportului, dar pot exista si excepții.
  Va rog frumos ca in momentul plasării unei comenzi, sa fiți siguri ca doriți acest produs si prin urmare sa primiți/ ridicați pachetul după expedierea sa. Este doar un principiu din respect pentru persoana care face efortul sa trimită comanda. Toți clienții ale căror pachete nu sunt ridicate si ajung sa fie întoarse la mine fără un motiv justificat, vor suporta consecințele ce vin o data cu aceasta acțiune si anume ca viitoarele comenzi nu vor mai fi procesate si implicit expediate.
  Atunci când dați o comanda, va rog sa trimiteți/completați datele de expediție complete si anume adresa (Județ, localitate, strada si număr si daca este cazul si bloc, scara, etaj, apartament si interfon),codul poștal, numele complet al persoanei de contact si numărul de telefon in cazul persoanelor care optează pentru transportul prin curier.
  Va rugam verificați ca datele sa fie corecte când le trimiteți pentru a nu exista riscul ca pachetul sa ajungă la o adresa greșită sau sa se întoarcă înapoi.

  Personalizări si Custom-uri
  Comenzile personalizate sau realizate la comanda se pot face prin mesaj direct pe oricare dintre site-urile de socializare. JulesCrystalDesign are anumite perioade in care custom-urile sunt realizate. Aceste perioade sunt anunțate pe Instagram (cu anumite excepții) Custom-urile pot fi acceptate sau nu, in funcție de mai multe aspecte precum: materialele, complexitatea, modelul, etc. Împreuna cu clientul, vom stabili împreună toate aspectele piesei încât sa fie pe plac pana se ajunge la o forma finala. Se va stabili un preț la început, iar clientul va trebui sa plătească la început un avans prin Transfer Bancar sau PayPal de cel puțin 50% din suma totala fără transport care sa acopere materialele. La sfârșitul realizării se va plăti si restul sumei prin orice metoda de plata inclusiv plata ramburs la livrare.
 • Informatii Vanzator

  Numele meu este Iulia si creez piese unice inspirate din natura, basme si legende, cu cristale naturale, magice.
 • JulesCrystalDesign a deschis magazinul Breslo pe 02.10.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 29.06.2021