Creaţii speciale pentru oamenii speciali din viaţa noastră.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Livrare Personala in Otopeni: de la 5 LEI
  Livrare Personala in Tunari: 0 LEI
  Ridicare personală din Tunari, Ilfov: 0 LEI
  Livrare in 24 h (Posta Romana): 15 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  PayPal
  Plata la livrare

  Livrare personala in anumite zone din Bucuresti si Ilfov.
  Livrare prin Posta Romana.
  Plata se face in contul bancar sau la livrare- in cazul livrarii personale. Comanda minima 30 ron.
  Pentru plata prin PayPal, rog mesaj anterior platii pt a verifica disponibilitatea produselor si timpul real de executie- mai ales pentru comenzi cu mai multe produse.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele se pot returna doar in cazul unor defecte sau daca sunt neconfonforme / nu seamana cu cele din poze.
  Pentru produsele personalizate / modificate conform dorintei clientului- nu se poate face retur.
  Majoritatea sunt realizate special pentru fiecare client in parte iar personalizarea lor (cu poza sau nume) duce la imposibilitatea unei vanzari ulterioare.
  Multumim.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul KLRHandmade. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Creatiile handmade sunt unicat si pot diferi ca nuanta / aspect de la un produs la altul.
  Pentru cantități mai mari trimiteți mesaj.
 • Informatii Vanzator

  Sms sau Whatsapp 0724.396.330
 • KLRHandmade a deschis magazinul Breslo pe 02.12.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 19.08.2017