Este adevarat ca o bijuterie pune in valoare frumusetea unei femei, dar este la fel de adevarat ca o femeie pune in valoare frumusetea unei bijuterii. Te invitam sa descoperi aceasta relatie de simbioza cu bijuteriile Kallista.

Bijuteriile Kallista sunt realizate din argint 925 sau gold fiiled 14K si pietre semipretioase naturale. Grija pentru calitatea materialelor este dublata de grija pentru constructia corecta a bijuteriilor, create integral manual.
Toate bijuteriile din argint 925 sunt verificate la ANPC, directia pentru metale pretioase, si poarta marca ANPC-ului acolo unde acest lucru e posibil.

Iti multumim pentru vizita!
 • Plata

  Plata se poate realiza la primirea coletului sau prin transfer bancar. In momentul in care optati pentru transfer bancar va vom trimite cu celeritate datele firmei pentru efectuarea platii.
  Daca optati pentru plata ramburs taxele de livrare prin Posta Romana sunt:
  -comanda intre 10 si 99 de lei -> taxa de livrare 12 lei
  -comanda intre 100 si 150 lei -> taxa de livrare 6 lei
  -comanda peste 150 lei -> taxa de livrarea suportata de magazin.
  Daca optati pentru plata prin transfer bancar taxele de livrare prin Posta Romana sunt:
  -comanda intre 10 si 99 lei -> taxa de livrare 5 lei
  -comanda peste 100 lei -> taxa de livrare suportata de magazin.
 • Livrare

  Livrarea se realizeaza prin Posta Romana.
  Daca doriti expedierea prin curier sau prin PrioriPost contactati-ne pentru a va calcula in functie de specificitatile comenzii costul transportului.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 100 LEI 6 LEI
  100 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 99 LEI 12 LEI
  99 - 150 LEI 6 LEI
  150 - ∞ LEI 0 LEI
  Ridicare Personala Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform legii clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in conditii optime pentru a fi puse din nou in vanzare, insotite de factura de cumparare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
  Noi vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 2 zile lucratoare de la data denuntarii in scris a tranzactiei. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Kallista. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Ingrijirea bijuteriilor:
  Desi bijuteriile Kallista sunt lucrate sa reziste, trebuie sa tineti cont de faptul ca ele sunt produse realizate de mana, nu de catre o masina. Prin urmare va recomandam sa evitati loviturile si de asemenea sa nu purtati bijuteriile cand dormiti.
  Bijuteriile realizate din argint 925 oxideaza, precum toate bijuteriile de argint.Se pot insa curata usor cu o bucata de bumbac sau cu suc de lamaie.
  Unele dintre bijuterii sunt antichizate manual si apoi tratate cu ceara Renaissance pentru a isi pastra aspectul vintage.
  La cerere si cele neoxidate pot fi tratate cu ceara Renaissance, tratatament ce protejeaza bijuteria de procesul de oxidare.
  Pentru orice alte intrebari despre produse va stam la dispozitie.
 • Informatii Vanzator

 • Kallista a deschis magazinul Breslo pe 26.02.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 26.02.2015