Bun venit in magazinul nostru.

Speram sa va surprindem placut cu produsele noastre din magazin si sa reveniti cu placere la noi.

Acesta nu este un magazin standard. Mai bine zis este un loc unde expunem monstre din diferite categorii de produse lucrate manual prin taiere la traforaj, de unde dumneavoastra puteti vizualiza si comanda eventual produsele care v-au atras atentia in mod special.

Produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate ,astfel incat sa poata satisface si cei mai pretentiosi clienti.

PRODUSELE COMANDATE VOR FI EXPEDIATE IN CEL MULT 3-4 ZILE DE LA EFECTUAREA PRECOMENZII!

Aceasta indeletnicire este foarte veche si din pacate prea putini au ramas sa o practice. Speram sa ramaneti cu o impresie placuta in urma vizitei dumneavoastra in magazin.

Activitățile manuale cunosc astăzi o reapreciere la nivel global, fiind definite generic HANDMADE, nume provenit din limba engleză, în traducere exacta însemnând făcut de mână.

Traforajul este un procedeu de ornamentare, constând în decuparea unei figuri sau a unui motiv decorativ dintr-o placă subțire de lemn.

Produsele și serviciile meșteșugărești, de mică industrie și artizanat sunt produsele și serviciile executate de meșteșugari, mici meseriași și artizani, fie complet manual, fie cu ajutorul uneltelor manuale sau chiar mecanice, atât timp cât contribuția manuală a meșteșugarului sau artizanului rămâne cea mai substanțială componentă a produsului finit. Natura specială a produselor meșteșugărești și artizanale derivă din trăsăturile lor distinctive, care pot fi utilitare, estetice, artistice, creative, culturale, decorative, funcționale, tradiționale, simbolice și semnificative social și religios.

Cu acestea fiind spuse nu ne ramane decat sa va multumin ca sunteti aici sa ne vizitati si sper sa puteti pleca cu un suvenir de la noi

CUMPARATURI PLACUTE!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare personala: 0 LEI
  Curier rapid DPD (in toata tara): de la 0 LEI
  Curier rapid GLS (in toata tara): de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  PayPal
  Plata la livrare
  Transfer Bancar

 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul LemnDecor. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • LemnDecor a deschis magazinul Breslo pe 09.12.2020.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 03.05.2021