Mokko este un proiect pornit din pasiunea pentru lucrul cu lemnul și din dorința de a crea accesorii minimaliste, moderne și prietenoase cu mediul. Colecția noastră principală este #CuInimaLaPurtător - o colecție creată pentru cei care, la fel ca și noi, cred în libertate, în toleranță, în umanitate. Broșele și colierele ce fac parte din colecție sunt o declarație de susținere a acestor valori prin intermediul unui simbol universal al iubirii - inima, un simbol care, de altfel, se regăsește în majoritatea accesoriilor pe care le lucrăm.

Produsele noastre sunt prelucrate din lemn și vopsite manual în România, iar în realizarea lor folosim doar culori acrilice pe bază de apă. Iubim natura și încercăm să reorientăm oamenii înspre ea, într-o lume din ce în ce mai dominată de mase plastice.

Misiunea mokko: making the world a better place, one heart at a time.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Curier rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar

  Livrarea se face prin curier rapid. Lucrăm cu SameDay și produsele ajung de fiecare dată în 24 de ore de la expedierea acestora.
  Pentru că toate produsele noastre sunt lucrate la comandă, plata acestora se face în avans, în contul nostru deschis la ING, pe baza facturii emise.
 • Rambursari si Schimburi

  Dacă se întâmplă ceva cu produsul pe parcursul livrării, te rugăm să ne scrii. Îl vom înlocui gratuit și vom acoperi inclusiv taxele de livrare.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul MOKKOatelier. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  INIMI, LEMN, HARTIE S.R.L.
  CUI: 39035365
  Nr. Reg. Com.: J15/294/16.03.2018

  Sediu social: Sat Pietrosita, Comuna Pietrosita, nr. 167, punct Joseni, camera 1, etaj parter, judet Dambovita

  Banca: ING BANK NV
  IBAN: RO56INGB0000999907717514
 • MOKKOatelier a deschis magazinul Breslo pe 10.09.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 30.04.2019