Bine ai venit in magazinul meu!
Numele meu este Andreea, sunt mămica a doi ștrengari plini de energie și croitor de jucării. De asemenea, în atelierul meu făuresc uneori și mici obiecte croșetate sau pictate. Este job-ul meu cu normă întreagă, Mandarina Handmade, fiind cel de al treilea copil, pe care îl cresc cu mult drag!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 15 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea se realizează prin curier rapid sau ridicare personală din Domnești, jud. Ilfov.
  Se poate plăti în cont bancar, deschis la ING BANK
 • Rambursari si Schimburi

  Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expediție.
  Utilizatorul isi asuma atat costul livrarii cat si costul de ramburs in cazul unui retur.
  Utilizatorul are dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea coletului. Produsele trebuiesc sa fie in aceeasi stare in care au fost la primire (noi, nefolosite, cu ambalajul original). Costul returnarii trebuie suportat de catre Cumparator. Returul se poate realiza doar prin curier rapid.

  Utilizatorul trebuie sa anunte Vanzatorul in scris sau telefonic intentia de a returna produsele.

  In conditiile de mai sus, Vanzatorul va inapoia Utilizatorului (in integralitate) contravaloarea produselor.
  Produsele realizate pe comanda, personalizate dupa cerintele clientilor nu se pot returna, conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Mandarina.Handmade. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  Preda T. Andreea-Ioana Întreprindere Individuala
  Sediu profesional: sat Domnești, com. Domnești, str. Occidentului nr. 18, camera 2, jud. Ilfov
  CUI: 42090343
  Nr.Reg.Com. F23/17/10.01.2020
 • Mandarina.Handmade a deschis magazinul Breslo pe 24.08.2017.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 16.11.2020