Bine ai venit in magazinul meu!
Produsele cumparate se returneaza in urmatoarele conditii:

* Clientii pot returna produsele in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.
* Clientul suporta taxele de transport aferente trimiterii coletului
* Atentie! Produsele returnate sa fie in starea in care se primesc: nedeteriorate, neutilizate, nepatate. -
!!!! Produsul nu va fi acceptat spre retur daca:
- Produsul prezinta zgarieturi, ciobituri, lovituri, semne de purtare sau orice alte urme de uzura
* Dupa ce vom primi produsul inapoi si dupa ce este verificat, vom rambursa banii clientului (minus taxe de transport si alte taxe de transfer) in maxim 10 zile de la data primirii.
* Nu se accepta retururi in sistem ramburs, restituirea banilor se va face in contul bancar stabilit si comunicat de cumparator.
* Produsele facute la comanda, personalizate la cererea clientului nu se pot returna.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 12 LEI
  Ridicare personala: 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare
  PayPal

 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul OldCeramics. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Produsele pot să difere ca și nuanță față de pozele din magazin deoarece calibrarea monitoarelor este diferită de la dispozitiv la dispozitiv.
  Pentru nelămuriri, sugestii sau alte informații mă puteți contacta pe mail sau prin mesageria Breslo
 • Informatii Vanzator

 • OldCeramics a deschis magazinul Breslo pe 24.07.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 27.09.2019