Bine ai venit in magazinul nostru !

PushDesign însumează o varietate colorată de produse cu personalitate făruite manual și lucrări de artă.
Va invitam sa ne descoperiti pe noi, sa faceti cunostinta cu produsele noastre si sa daruim cadouri unice impreuna!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare personala: 0 LEI
  Curier rapid: 18 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Timpul de expediere al unui produs comandat porneste de la doua zile lucratoare, iar timpul de livrare de la o zi lucratoare.
  Cash ramburs sau prin transfer bancar
 • Rambursari si Schimburi

  PushDesign nu face schimnuri.
  Returul unui produs se accepta doar daca acesta nu a fost desigilat, iar transportul este achitat de catre client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul PuscasuD. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  UTILIZAREA FOTOGRAFIILOR

  Distribuirea oricăror fotografii de pe acest website și orice cont asociat PuscasuD = PushDesign art and crafts pe social media trebuie să fie insotită de link-ul către pagina de unde a fost accesată iar sursă trebuie obligatoriu mentionată.

  Orice distribuire care nu ține cont de aceste reguli va fi sesizată și va trebui scoasă de pe contul celui care o distribuie. Refuzul de a fi eliminată atrage după șine sancționarea pe canalele noastre media și punerea autorului faptei într-o lumină proastă.

  Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

  Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

  Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

  Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și PuscasuD = PushDesign sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

  Administratorul PuscasuD = PushDesign art and crafts face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ.
 • Informatii Vanzator

  ️PushDesign
  Iasi
  0752.651.398
 • PuscasuD a deschis magazinul Breslo pe 11.02.2021.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 12.05.2021