Bine ati venit in acest magazin!
Sper sa puteti gasi aici ceva, care sa rezoneze cu sufletul dumneavoastra!
Va multumesc pentru timpul acordat!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 6 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: 30 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Preluarea comenzilor se face 7/7 zile .
  Livrarea produsului comandat se va face in intervalul LUNI-VINERI.
  Timpul de livrare este afisat in magazin in dreptul fiecarui produs.
  Expedierea coletului se face prin : - Posta Romana ( ajunge in 3-5 zile lucratoare ). Taxa: 18 lei
  - Fancourier ( ajunge in 24-48 ore). Taxa : 25 lei
  In cazul platii prin transfer bancar taxele sunt mai mici.
  Va rog sa tineti cont de faptul ca in cazul in care livrarea trebuie facuta intr-o localitate care nu este resedinta de judet,in cazul transportului prin curierat rapid, la tariful standard se adauga aprox. 1 leu pentru fiecare km fata de resedinta de judet.
  - ridicare personala, cu plata la livrare ( numai pentru IASI)

  NU VAND IN STRAINATATE.
  - prin transfer bancar (plata in avans )
  - la livrare ( ramburs )
  -ridicare personala ( numai in IASI )
 • Rambursari si Schimburi

  In situatia in care produsul primit nu corespunde asteptarilor, acesta poata fi returnat cu, conditia ca intentia returnarii sa fie comunicata in 48 ore de la primirea coletului, iar obiectul in cauza sa nu aiba urme de deteriorare.
  Voi returna banii imediat dupa primirea produsului.
  Costurile legate de rambursare apartin clientului.
  Nu accept schimburi.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Radita. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Toate produsele expuse sunt unicat. Eventuala lor reproducere va implica mici abateri de la original.
  Daca doriti executarea unui produs la comanda va rog sa ma contactati oricand pentru stabilirea detaliilor.
  Sperand intr-o colaborare prietenoasa si civilizata multumesc tuturor celor, cu, care voi interactiona prin intermediul acestui magazin.
 • Informatii Vanzator

 • Radita a deschis magazinul Breslo pe 28.02.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 28.07.2022