Elven Design Art Site Galerie Produse: www.elvendesign.blogspot.com
* Elven Design Art concept- designer Raluca Cojocaru - propune neconventionalul, rafinamentul si stilul romantic reinterpretat intr-o maniera avangardista.

Acest concept cuprinde mai multe categorii artistice:

- obiecte de arta unicat vintage
- sticlute de parfum "upcycled" unicat realizate din materiale pretioase
- tablouri unicat realizate in tehnica mixta
- papusi de colectie sculptate manual
- masti venetiene de carnaval si decorative
- accesorii vestimentare unicat: coroane, fascinators, palarii, headpiece
- bijuterii de inspiratie clasica realizate din materiale pretioase si neconventionale
- elemente din sticla: pahare, carafe, ceasuri pictate cu tehnica proprie
- miniaturi originale realizate din ceramica

Produsele handmade sunt realizate de Raluca Cojocaru - designer & visual artist.

Toate elementele de arta, realizate manual, expuse in acest magazin sunt serie limitata sau unicat si nu pot fi reproduse.
Se pot realiza la comanda produse unicat dupa specificatiile clientului, dar in stilul si tehnica proprie artistului.

* Scurta Biografie - designer Raluca Cojocaru

Sunt absolventa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti cu specializare in design interior, mobilier si decoratiuni, si a Universitatii de Arte Bucuresti - Design "Arta Murala" cu master in design si decoratiuni pentru spatiul public.

Incepand cu anul 2011 am prezentat pe scena din Baneasa Shopping City Bucuresti - Fashion Weekend, concepte si stiluri ale designului interior si mastilor venetiene, amenajarile si decoratiunile pentru evenimente fiind coordonate si realizate de mine.

Odata cu realizarea mastilor venetiene unicat, am inceput sa colaborez cu diversi artisti din industria muzicala romaneasca, in prezent, cantareata Muneca fiind una din clientele mele pentru care creez mastile de carnaval si accesoriile de scena cu tematica venetiana din aparitiile tv si concerte.

In ultimii 6 ani, m-am specializat pe realizarea de obiecte vestimentare unicat si masti venetiene extravagante, procesul de creatie in tehnica proprie si o scurta descriere a lor fiind prezentate in cadrul a doua emisiuni televizate pentru DigiTv.

Ultimele creatii de lux-mastile venetiene cu flori din matase si cristale au ajuns la o petrecere VIP din Paris, iar una din coroanele de inspiratie japoneza "Geisha Headpiece" realizate de mine a fost expusa in cadrul articolului "Intriga Palaciana" din revista Vogue Portugalia aprilie 2014, numele si brandul creat de mine fiind alaturi de designeri celebri precum Miu Miu, John Galliano si Roberto Cavalli.

***************************************************************
Pentru detalii despre plata si livrare cititi "Politica Magazinului"!! ... citeste mai mult

In vacanta!

Magazinul RalucaElvenDesign este in vacanta de pe 29.06.2015 pana pe 10.07.2015.

Afla mai mult