Magazinul are produse handmade, accesorii pentru bijuterii si hobby.
Pentru comanzi de minimum 250 lei transportul este gratuit.
Pentru orice comanda transportul costa 15 lei daca nu depaseste 1 kg, 20 de lei prioripost.
Plata produselor
- ramburs prin Posta Romana, transport 14 lei, indiferent de nr. de produse, 15 _20 lei pentru comenzi peste 1 kg,sau prioripost.
-prin Posta Romana, cost transport de 7 ei cu plata in contul din Raiffesen (pentru care veti primi mai multe detalii imediat ce ati confirmat comanda), pentru comenzi de minim 50 lei.
Comanda minima este de 50 lei.
Va rog sa trimiteti mesaj dupa plasarea comenzii despre modul cum doriti plata comenzii.
Livrarea produselor
Incepand din data de 15 ianuarie 2018 pachetele vor fi livrate in interval de 2-5 zile lucratoare. Va rog sa luati in calcul aceasta perioada la plasarea comenzii.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Comanda este expediata in cel mult 2-7 zile de la confirmarea ei. Pentru unele produse comenzile se trimit in functie de comanda.
 • Rambursari si Schimburi

  Puteti returna produsele suportand taxa de transport sau achizitionand un produs intr-o valoare cel putin egala cu cea a produsului returnat.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Ramira. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru curierat plate se face integral in avans.
 • Informatii Vanzator

 • Ramira a deschis magazinul Breslo pe 28.06.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 29.08.2021