Bine ai venit in magazinul RIX!
Profilul acestui magazin este comercializarea produselor de o eleganta clasica, orientate spre agende si jurnale unicat, semne de carte si produse de marochinarie, toate realizate manual.
Executam produse la comanda, suntem deschisi la ideile si necesitatile dumneavoastra.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 15 LEI
  Prioripost - livrare la adresa data: de la 25 LEI
  Ridicare personala - Timisoara: 0 LEI
  Invitație electronică: 5 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Livrarea se face prin Poșta Română:
  - prin serviciul standard de coletărie, sau
  - serviciul de Prioripost (livrarea la adresă, cu plata ramburs)
  Magazinul accepta 3 modalitati de plata: la livrare, prin transfer bancar, respectiv prin PayPal.

  Dacă alegeți plata prin transfer bancar sau PayPal, produsul se va livra după ce se achită contravaloarea. În cazul plății prin bancă, vă rog să trimiteți un dovada efectuării plății prin mesageria Breslo (pentru a grăbi livrarea produsului).
 • Rambursari si Schimburi

  Schimbul se accepta pe cheltuiala clientului.
  Rambursari si/sau schimbari nu se accepta in cazul produselor executate la comanda.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul Rix. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Atelierul aferent magazinului virtual livreaza si comenzi mai mari. In cazul acestor solicitari, va rog sa ne contactati din timp.
 • Informatii Vanzator

  Pentru întrebări mă puteţi contacta prin email: [email protected] sau prin mesageria Breslo
 • Rix a deschis magazinul Breslo pe 11.08.2017.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 28.05.2020