Bine ai venit in magazinul meu!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  PayPal
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea se efectueaza exclusiv prin curier, in maxim doua zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii. Nu expediez prin Posta. In Sibiu asigur livrarea personala.
  Sambata si duminica nu se proceseaza si nu se expediaza comenzi.
  Pentru cei care nu au mai putin de 20 de feedback-uri sau feedback-uri negative pentru neridicarea comenzilor, plata se poate face doar in avans, prin internet banking/transfer bancar (BT) sau Revolut.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele cumparate pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea lor, urmand a primi contravaloarea lor prin transfer bancar. Taxele de expeditie nu se returneaza, acestea raman in sarcina cumparatorului.

  Produsele returnate trebuie sa fie nepurtate si exact in starea in care au fost primite, in ambalajul original. Nu se accepta restituiri si schimburi pentru bijuteriile realizate la comanda.

  "Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate" ( ex: produsele realizate la comanda ).

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul RoxanaHodorog. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Dupa efectuarea comenzii pe Braslo, veti primi un e-mail de confirmare, in care vi se va solicita adresa de livrare, numele complet si numarul de telefon de contact, precum si preferinte legate de ziua expedierii. Asigurati-va ca puteti receptiona comanda conform indicatiilor din mail pentru a evita neplacerile, timpul si banii pierduti.
  In cazul in care nu raspundeti la e-mail in termen de 3 zile, comanda va fi considerata anulata.

  Daca ati ales modalitatea de plata ramburs si livrarea nu se realizeaza/ refuzati sau nu sunteti disponibil(a) pentru livrarea comenzii, imi rezerv dreptul de a nu mai livra alta comanda si de a va acorda calificativ negativ.

  Pentru orice informatie sau solicitare ma puteti contacta prin email la adresa:
  [email protected]
  sau la numarul de telefon: 0720 269 904.

  Va astept cu drag :)
 • Informatii Vanzator

 • RoxanaHodorog a deschis magazinul Breslo pe 07.06.2021.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 08.06.2021